Star Storage Servicii de conversie digitala
Produse de top pentru afaceri de top

Electrica - solutie integrata de gestiune informatii

"Integrat" este cuvantul cheie care descrie cel mai bine solutia aleasa de Electrica. Electrica - Solutie integrata de gestiune informatii - Servicii externalizate de gestiune, Procesare Documente si Arhivare si Solutii din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de business adevarate, nu platforme!" de la Star Storage. Solutia este construita pe cinci mari piloni, oferind in final beneficiarului nu doar o infrastructura moderna, ci si o eficientizare a costurilor, precum si acces mult mai rapid la un volum de date impresionant.

Solutia este construita pe cinci mari piloni:

  1. Servicii de arhivare computerizata pentru conversia documentatiei din format fizic in format electronic.
  2. Servicii de acces la arhiva electronica (atat arhiva de documente, cat si mesageria email).
  3. Servicii de procesare si de stocare a datelor.
  4. Servicii de recuperare a aplicatiilor in caz de accident informatic.
  5. Aplicatii si solutii de gestiune a informatiilor: Registratura si Secretariat Electronic, Gestiunea Contractelor, Gestiunea Dosarelor de Personal.

 

La nivelul solutiilor software aplicatiile se integreaza cu sistemul ERP (SAP), precum si cu alte sisteme operationale specifice activitatii Electrica.

 

Atat solutiile software personalizate (din categoria Enteprise Content Management) cat si celelalte elemente se bazeaza in totalitate pe serviciile de infrastructura disponibile din centrul de date StarVault. Sunt gestionate astfel atat informatii de zi cu zi (comunicatia prin email), documentatia comerciala (contracte, acte aditionale), documentele tehnice (planse, desene) cat si documente operationale specifice (ATR - Aviz Tehnic de Racordare, Documente de asigurarea calitatii).

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .