Star Storage Parteneri
Solutii de top pentru afaceri de top

Mobilizeaza-ti procesele de business si informatiile catre locul unde se fac afaceri – oriunde, oricand

Elibereaza intregul potential al echipei tale furnizand informatia potrivita acolo si atunci cand este nevoie si creste productivitatea fortei tale de lucru. Si toate astea fara a pierde controlul asupra uneia dintre cele mai importante resurse: datele afacerii tale

"IN 2014, LA NIVEL GLOBAL, EXISTA PESTE 2 MILIARDE TELEFOANE INTELIGENTE" — FORRESTER1

Majoritatea angajatilor lucreaza cu datale de afaceri in afara protectiei oferite de firewall-ul companiei, ocazional sau regulat si, cel mai des fac asta de pe echipamente mobile. Lucrul pe smartphone devine tot mai interesant pentru oamenii de afaceri (nu doar pentru cei din zona de IT), mobilitatea fiind acum parte din activitatea de zi cu zi (serviciile bancare mobile, plati mobile, comert electronic mobil etc.)

 

O solutie integrata si completa pentru administrarea continutului mobil,  cu un depozit de date comun pentru  toate dispozitivele mobile (iOS, Android, Windows) si toate procesele de business, asigura libertatea si simplitatea pe care o cer utilizatorii de dar si controlul si vizibilitatea dorita de IT si ofera agilitate sporita pentru a accelera afacerea ta catre profit.

 

Alege solutia eliminarii depozitelor dificile de date pentru simplificarea proceselor de afaceri, cresterea eficientei si facilitarea alinierii strategiilor de mobilitate corelate cu obiectivele de afaceri.

"PANA IN 2017, JUMATATE DINTRE ANGAJATORI VOR CERE ANGAJATILOR SA ISI FOLOSEASCA PROPRIILE ECHIPAMENTE MOBILE PENTRU SERVICIU " — GARTNER2

Ajutam companii de top din intreaga lume in calatoria lor de transformare digitala pentru optimizarea raportului cost - eficienta si cresterea vitezei de reactie la schimbarile pietei prin regandirea operatiunilor si proceselor de afaceri.  Pe baza unui mix unic intre propriile noastre produse software, tehnologii de mobilitate, cloud computing si o gama completa de servicii profesionale, oferim o experienta unica pentru clienti pe diferite platforme si dispozitive pentru a creste loialitatea, a crea noi fluxuri de venituri si a explora noi piete.

¹Forrester, “Predictions 2014: Mobile Trends for Marketers.”

²Gartner, “Gartner Predicts by 2017, Half of Employers will Require Employees to Supply Their Own Device for Work Purposes.” May 1, 2013. (http://www.gartner.com/newsroom/id/2466615)