Suntem viitorul noilor generatii

Oamenii nostri ne definesc

BID Specialist
Suntem in cautarea unui profesionist care sa preia rolul de Bid Specialist si sa se alature echipei Star Storage.
Afla mai multe
Business Development Manager, Cloud & Infrastructure Solutions
Suntem in cautarea unui Business Development Manager care sa se alature echipei Star Storage pentru a identifica, dezvolta și genera noi oportunități de afaceri. Obiectivul postului este promovarea in vederea vanzarii, impreuna cu colegii din departamentul Sales, a solutiilor si serviciilor din portofoliul Business Unit-ului Cloud & Infrastructure Solutions.
Afla mai multe
Telesales Specialist
Suntem in cautarea unui Telesales Specialist care sa se alature echipei Enterprise Sales Unit pentru a contribui la promovarea solutiilor si serviciilor companiei.
Afla mai multe
Software Development / QA Automation
Alatura-te echipei noastre prin programul de stagiu Star Storage pentru a dobandi experienta in lumea reala, lucrand si invatand alaturi de unii dintre cei mai buni oameni pe care industria tech ii ofera.
Afla mai multe
IT Project Manager
Obiectivul rolului este supervizarea activitatilor legate de proiect prin monitorizarea directa a activitatii echipelor de implementare tehnice, a consultantilor si a personalului de sprijin.
Afla mai multe
Senior Client Director for Financial Services, Telecom & Technology
Obiectivele prinicipale ale postului sunt gestionarea celor mai importante conturi din domeniul telecom, bancar, al asigurărilor si tehnologiei, proiectarea și implementarea unui plan strategic de afaceri, cu scopul extinderii, dezvoltarii bazei de clienți a companiei și asigurarii unei prezențe puternice în portofoliul de clienti si prospecti.
Afla mai multe
Corporate Account Manager
Obiectivul postului este promovarea serviciilor companiei catre clienti si indeplinirea obiectivelor (financiare si non-financiare) si a indicatorilor de performanta stabiliti. Corporate Account Manager-ul va participa activ la dezvoltarea portofoliului de clienti, prin idenficarea si/ sau generarea de oportunitati noi si va promova catre clienti, prin intalniri si prezentari, solutiile si serviciile Star Storage.
Afla mai multe
Solutions Consultant, Global Presales
Obiectivul postului este asigurarea suportului necesar echipei de vanzari, pentru promovarea solutiilor aferente diviziei Digital Business Solutions, identificarea si calificarea tehnica a oportunitatilor de afaceri, realizarea de demonstratii (Proof of Concept, Proof of Technology), oferte tehnice si sedinte de preanaliza.
Afla mai multe
Presales Consultant, Cloud & Infrastructure Solutions
Obiectivul postului este asigurarea suportului necesar echipei de vanzari pentru promovarea solutiilor si serviciilor de cloud si infrastructura, calificarea tehnica a oportunitatilor de afaceri, realizarea de demonstratii (Proof of Concept, Proof of Technology), oferte tehnice si sedinte de preanaliza.
Afla mai multe
Solution Delivery Consultant
Obiectivul postului este de a identifica cerintele clientilor companiei, oferi consultanta si propune solutii de imbunatatire ale proceselor cu ajutorul produselor din portofoliul companiei bazandu-se pe „best practices” de analiza si implementare.
Afla mai multe
Technology Consultant
Obiectivul postului este de a oferi consultanta clientilor si a propune solutii tehnice de inalta calitate bazate pe ultimele produse si tehnologii Star Storage, Noul coleg va defini, proecta, implementa si configura solutiile agreate, va oferi training si asistenta post-implementare pentru solutiile furnizate.
Afla mai multe
Technical Support Engineer
Obiectivul postului este gestionarea activitatilor de suport tehnic, in conformitate cu procedurile standard ale companiei. Nou coleg va oferi suport Level 2, analizand problemele semnalate de clienti si furnizand solutii pentru aceste probleme, in colaborare cu colegii din echipele de dezvoltare.
Afla mai multe
Application Administrator
Obiectivul postului este administrarea fluxului de arhivare fizica si conversie si monitorizarea fluxului de procesare. Noul coleg va analiza cerintele beneficiarului si configura fluxul de procesare conform specificatiilor, va elabora specificatii functionale pentru aplicatii / servicii.
Afla mai multe