Suntem viitorul noilor generatii

Oamenii nostri ne definesc

Sales Manager
Obiectivele principale ale postului sunt dezvoltarea si coordonarea departamentului Corporate Sales - Industry (Manufacturing, Automotive, Constructii, Inginerie) si realizarea planului de vanzari.
Afla mai multe
Intelligent Document Capture Consultant
Cautam un nou coleg care sa se alature echipei Intelligent Document Capture din cadrul diviziei Digital Business Solutions pentru a efectua analize tehnice si pentru a oferi consultanta in domeniul solutiilor din portofoliul Star-Storage pentru clientii companiei.
Afla mai multe
Software Development / QA Automation
Alatura-te echipei noastre prin programul de stagiu Star Storage pentru a dobandi experienta in lumea reala, lucrand si invatand alaturi de unii dintre cei mai buni oameni pe care industria tech ii ofera.
Afla mai multe
Solution Developer (Java)
Suntem in cautarea unui nou coleg, care sa se alăture diviziei Products și sa faca parte din echipa de implementare a unui produs cu renume internațional. Obiectivul postului este implicarea în toate fazele de dezvoltare software și asigurarea execuției acestora în conformitate cu specificațiile tehnice și de business.
Afla mai multe
Senior Full Stack .NET Developer
Îți prezentăm o nouă oportunitate profesională, de a te alătura diviziei Products din cadrul Star Storage și de a face parte din echipa de construcție a unui produs cu renume internațional, în poziția de Senior Full Stack .NET Developer.
Afla mai multe
Senior Client Director for Financial Services, Telecom & Technology
Obiectivele prinicipale ale postului sunt gestionarea celor mai importante conturi din domeniul telecom, bancar, al asigurărilor si tehnologiei, proiectarea și implementarea unui plan strategic de afaceri, cu scopul extinderii, dezvoltarii bazei de clienți a companiei și asigurarii unei prezențe puternice în portofoliul de clienti si prospecti.
Afla mai multe
Corporate Account Manager
Obiectivul postului este promovarea serviciilor companiei catre clienti si indeplinirea obiectivelor (financiare si non-financiare) si a indicatorilor de performanta stabiliti. Corporate Account Manager-ul va participa activ la dezvoltarea portofoliului de clienti, prin idenficarea si/ sau generarea de oportunitati noi si va promova catre clienti, prin intalniri si prezentari, solutiile si serviciile Star Storage.
Afla mai multe
Solutions Consultant, Global Presales
Obiectivul postului este asigurarea suportului necesar echipei de vanzari, pentru promovarea solutiilor aferente diviziei Digital Business Solutions, identificarea si calificarea tehnica a oportunitatilor de afaceri, realizarea de demonstratii (Proof of Concept, Proof of Technology), oferte tehnice si sedinte de preanaliza.
Afla mai multe
Presales Consultant
Obiectivul postului este asigurarea suportului necesar echipei de vanzari pentru promovarea solutiilor si serviciilor de cloud si infrastructura, calificarea tehnica a oportunitatilor de afaceri, realizarea de demonstratii (Proof of Concept, Proof of Technology), oferte tehnice si sedinte de preanaliza.
Afla mai multe
Solution Delivery Consultant
Obiectivul postului este de a identifica cerintele clientilor companiei, oferi consultanta si propune solutii de imbunatatire ale proceselor cu ajutorul produselor din portofoliul companiei bazandu-se pe „best practices” de analiza si implementare.
Afla mai multe
Technology Consultant
Obiectivul postului este de a oferi consultanta clientilor si a propune solutii tehnice de inalta calitate bazate pe ultimele produse si tehnologii Star Storage, Noul coleg va defini, proecta, implementa si configura solutiile agreate, va oferi training si asistenta post-implementare pentru solutiile furnizate.
Afla mai multe
Technical Support Engineer
Obiectivul postului este gestionarea activitatilor de suport tehnic, in conformitate cu procedurile standard ale companiei. Nou coleg va oferi suport Level 2, analizand problemele semnalate de clienti si furnizand solutii pentru aceste probleme, in colaborare cu colegii din echipele de dezvoltare.
Afla mai multe
Application Administrator
Obiectivul postului este administrarea fluxului de arhivare fizica si conversie si monitorizarea fluxului de procesare. Noul coleg va analiza cerintele beneficiarului si configura fluxul de procesare conform specificatiilor, va elabora specificatii functionale pentru aplicatii / servicii.
Afla mai multe
Senior Cloud System Engineer
Suntem in cautarea unui nou coleg, care sa faca parte din echipa de Cloud Computing Engineering, din cadrul business unit-ului Cloud & Infrastructure Solutions. Obiectivul postului este realizarea design-ului, implementarea si oferirea de suport tehnic pentru solutii de cloud computing si infrastructura, bazate pe tehnologii de virtualizare Microsoft si / sau Citrix si / sau VMware;
Afla mai multe