Suntem viitorul noilor generatii

Cine suntem?

Star Storage este o companie romaneasca de servicii de tehnologia informatiei, pozitionata ca lider al industriei romanesti, si care deserveste o gama larga de clienti din sectorul privat si public, atat pe plan national, cat si international, oferind solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor in Romania si Republica Moldova.Oferim clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor si jucam un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului.

Esti student/a si vrei sa te dezvolti profesional alaturi de specialisti din domeniul tau de interes?

Te invitam sa te implici in proiecte ample in una dintre cele mai de succes companii romanesti, leader in solutii pentru protectia si managementul informatiilor.

Star Storage este locul potrivit pentru tine! Afla de ce!
 1. Lucrezi cu tehnologii de ultima generatie!
  Stim cat de important este sa ai acces la tehnologii moderne care iti permit sa pui in practica cele mai inovative idei si care sa iti faciliteze cele mai bune conditii de productivitate.
 2. Faci parte dintr-un succes la nivel global!
  Produsele noastre software sunt apreciate la nivel global, fiind utilizate de clienti de top pe patru continente (SUA, Europa, Asia si Africa), iar tu ai oportunitatea de a contribui la acest succes.
 3. Capeti experienta in proiecte de exceptie pentru clienti de top!
  Ne recomanda clienti din industrii diverse, atat din Romania cat si din lumea intreaga. Ai astfel ocazia sa depasesti multiple provocari si astfel sa obti competente reale sa te dezvolti prin participarea la realizarea unor proiecte de exceptie.
 4. Evoluezi profesional beneficiind de experienta acumulata in 17 ani!
  Beneficiezi de cunostintele si experienta ultimilor 17 ani si ai ocazia sa-ti dezvolti abilitatile, avand acces la o baza de cunostinte si la cursuri profesionale pentru certificari de top.
 5. Iti pui amprenta asupra rezultatului, iar valoarea iti este recunoscuta!
  In Star Storage sprijinim ideile si initiativa personala si pretuim rezultatele. Ai astfel ocazia sa vezi cum abilitatile tale se transforma in valoare.