DESCOPERA

Inovăm cu ajutorul tehnologiei și dezvoltam soluții pentru automatizarea documentelor si a proceselor de business, bazate pe AI (inteligență artificială) si abordare de tip “Low-Code”, pentru organizații de top din întreaga lume - soluții care optimizează costurile și fac munca mai usoara. Apreciem mințile curioase care nu încetează niciodată să pună întrebări, dispuse să inoveze și să facă lucrurile mai bine azi decât ieri. Căutăm persoane curajoase, pregatite să își asume in mod inteligent riscuri și atrase de oportunitatea de a lucra la cele mai provocatoare proiecte. Vino să faci diferența. La scară globală. Împreună.

Divizie

 

Software Development / QA Automation
Alatura-te echipei noastre prin programul de stagiu Star Storage pentru a dobandi experienta in lumea reala, lucrand si invatand alaturi de unii dintre cei mai buni oameni pe care industria tech ii ofera.

Locul potrivit pentru tine!

Căutăm întotdeauna talente excepționale în toată lumea, fie ca esti in perioada facultatii sau chiar la liceu.

Programul nostru de internship iti oferă posibilitatea de a dobândi experiență de lucru reală, lucrând alături de unii dintre cei mai buni oameni din industria tehnologica.

Alăturându-te echipei noastre, vei face parte dintr-o companie care inovează în domeniul managementului conținutului și informației inca din anul 2000, revoluționând eficiența și conformitatea pentru întreprinderile globale de top, prin automatizarea conținutului și a proceselor de afaceri.