Suntem viitorul noilor generatii

Cine suntem?

Suntem motivati de performanta si tintim permament succesul. Echipa noastra face diferenta prin inovatie, colaborare si focus pe client. Povestea noastra incepe cu aspiratiile care ne definesc scopul si reprezinta standardul dupa care ne ghidam actiunile si deciziile. Inovam cu ajutorul tehnologiei si dezvoltam solutii optime pentru orice tip de business – solutii care sa eficientizeze procesele de lucru. Utilizam tehnologia si cream valoare pentru fiecare persoana – solutii cu un impact pozitiv in viata lor, la nivel de sanatate si implinire personala. Dar cel mai important, credem ca putem contribui la o lume mai buna – ne dorim sa ne punem amprenta la nivel global.

Diviziune

 

HR Specialist
HR Specialist-ul coordoneaza procesele de recrutare si selectie, organizeaza programele de training intern si gestioneaza relatia cu furnizorii externi si participa ca si suport in diverse procese administrative de HR.

Diviziune

 

System Architect
Concepe si valideaza solutiile si arhitecturile software propuse departamentului Consulting – Business Solutions si asigura suportul necesar pentru echipele tehnice in implementarea arhitecturilor de sisteme software complexe.

Diviziune

 

Senior Storage Engineer
Este responsabil de implementarea solutiilor de stocare promovate de companie si de organizarea de prezentari de solutii / proof of concept pentru clientii companiei.

Diviziune

 

Programator C++
Este responsabil de dezvoltarea de produse sau aplicatii software enterprise si de implicarea in imbunatatirea continua a solutiilor. Aceasta pozitie este disponibila atat pentru biroul din Bucuresti, cat si pentru cel din Craiova.

Diviziune

 

C# Developer
Este responsabil de dezvoltarea de aplicatii software enterprise sau produse software, luand in calcul criterii de scalabilitate si performanta.