DESCOPERA

Inovăm cu ajutorul tehnologiei și dezvoltam soluții pentru automatizarea documentelor si a proceselor de business, bazate pe AI (inteligență artificială) si abordare de tip “Low-Code”, pentru organizații de top din întreaga lume - soluții care optimizează costurile și fac munca mai usoara. Apreciem mințile curioase care nu încetează niciodată să pună întrebări, dispuse să inoveze și să facă lucrurile mai bine azi decât ieri. Căutăm persoane curajoase, pregatite să își asume in mod inteligent riscuri și atrase de oportunitatea de a lucra la cele mai provocatoare proiecte. Vino să faci diferența. La scară globală. Împreună.

Divizie

 

Sales Manager
Obiectivele principale ale postului sunt dezvoltarea si coordonarea departamentului Corporate Sales - Industry (Manufacturing, Automotive, Constructii, Inginerie) si realizarea planului de vanzari.

Divizie

 

Solution Developer (Java)
Suntem in cautarea unui nou coleg, care sa se alăture diviziei Products și sa faca parte din echipa de implementare a unui produs cu renume internațional. Obiectivul postului este implicarea în toate fazele de dezvoltare software și asigurarea execuției acestora în conformitate cu specificațiile tehnice și de business.

Divizie

 

Senior Full Stack .NET Developer
Îți prezentăm o nouă oportunitate profesională, de a te alătura diviziei Products din cadrul Star Storage și de a face parte din echipa de construcție a unui produs cu renume internațional, în poziția de Senior Full Stack .NET Developer.

Divizie

 

Senior Client Director for Financial Services, Telecom & Technology
Obiectivele prinicipale ale postului sunt gestionarea celor mai importante conturi din domeniul telecom, bancar, al asigurărilor si tehnologiei, proiectarea și implementarea unui plan strategic de afaceri, cu scopul extinderii, dezvoltarii bazei de clienți a companiei și asigurarii unei prezențe puternice în portofoliul de clienti si prospecti.

Divizie

 

Corporate Account Manager
Obiectivul postului este promovarea serviciilor companiei catre clienti si indeplinirea obiectivelor (financiare si non-financiare) si a indicatorilor de performanta stabiliti. Corporate Account Manager-ul va participa activ la dezvoltarea portofoliului de clienti, prin idenficarea si/ sau generarea de oportunitati noi si va promova catre clienti, prin intalniri si prezentari, solutiile si serviciile Star Storage.
Solutions Consultant, Global Presales
Obiectivul postului este asigurarea suportului necesar echipei de vanzari, pentru promovarea solutiilor aferente diviziei Digital Business Solutions, identificarea si calificarea tehnica a oportunitatilor de afaceri, realizarea de demonstratii (Proof of Concept, Proof of Technology), oferte tehnice si sedinte de preanaliza.
Presales Consultant
Obiectivul postului este asigurarea suportului necesar echipei de vanzari pentru promovarea solutiilor si serviciilor de cloud si infrastructura, calificarea tehnica a oportunitatilor de afaceri, realizarea de demonstratii (Proof of Concept, Proof of Technology), oferte tehnice si sedinte de preanaliza.
Solution Delivery Consultant
Obiectivul postului este de a identifica cerintele clientilor companiei, oferi consultanta si propune solutii de imbunatatire ale proceselor cu ajutorul produselor din portofoliul companiei bazandu-se pe „best practices” de analiza si implementare.
Technology Consultant
Obiectivul postului este de a oferi consultanta clientilor si a propune solutii tehnice de inalta calitate bazate pe ultimele produse si tehnologii Star Storage, Noul coleg va defini, proecta, implementa si configura solutiile agreate, va oferi training si asistenta post-implementare pentru solutiile furnizate.
Technical Support Engineer
Obiectivul postului este gestionarea activitatilor de suport tehnic, in conformitate cu procedurile standard ale companiei. Nou coleg va oferi suport Level 2, analizand problemele semnalate de clienti si furnizand solutii pentru aceste probleme, in colaborare cu colegii din echipele de dezvoltare.
Application Administrator
Obiectivul postului este administrarea fluxului de arhivare fizica si conversie si monitorizarea fluxului de procesare. Noul coleg va analiza cerintele beneficiarului si configura fluxul de procesare conform specificatiilor, va elabora specificatii functionale pentru aplicatii / servicii.
Senior Cloud System Engineer
Suntem in cautarea unui nou coleg, care sa faca parte din echipa de Cloud Computing Engineering, din cadrul business unit-ului Cloud & Infrastructure Solutions. Obiectivul postului este realizarea design-ului, implementarea si oferirea de suport tehnic pentru solutii de cloud computing si infrastructura, bazate pe tehnologii de virtualizare Microsoft si / sau Citrix si / sau VMware;

 

Locul potrivit pentru tine!

Lucrezi cu cei mai buni – oameni și tehnologii!

Stim cat de important este sa ai acces la tehnologii moderne, care iti permit sa pui in practica cele mai inovative idei si care sa iti faciliteze cele mai bune conditii de productivitate.

Faci parte dintr-un succes la nivel global!

Inovăm, depășim limitele, dezvoltam. Drept urmare, soluțiile și serviciile noastre extraordinare sunt utilizate și apreciate de clienții importanti din industriile de top din întreaga lume.

 

Iti pui amprenta asupra rezultatelor!

Susținem ideile îndrăznețe și inițiativele personale și prețuim rezultatele. Poti face ceea ce nu a mai fost făcut și ai ocazia să vezi cum abilitățile tale se transforma în valoare.