Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Digital Innovation Fest

Star Storage demonstreaza in cadrul evenimentului Digital Innovation Fest ca tehnologia nu este doar pentru afaceri, ci pentru oameni

 

Star Storage a desfasurat marti, 26 septembrie 2017, cel mai mare eveniment anual dedicat clientilor proprii din cele mai importante industrii.

 

Evenimentul si-a propus sa aduca impreuna oameni de business cu putere de decizie in organizatiile din care fac parte pentru a dezvolta cele mai de interes subiecte ale momentului alaturi de invitati internationali, leaderi in managementul continutului, analisti Gartner si specialisi locali.

 

Digital Innovation Fest a avut loc marti, 26 septembrie 2017 la Stejarii Country Club si desi aflat la prima editie a avut peste 100 de participanti din cele mai puternice industrii: servicii financiare (banci, asigurari, IFN-uri s.a), utilitati, telecom, industrii si sectorul public.

 

Mesajul principal al evenimenului, completat si de invitatii speciali din Norvegia, Olanda, UK a fost acela ca tehnologia nu este un element abstract care face bine doar la nivel de business, ci se reflecta cel mai bine in viata si si starea de bine a oamenilor.

 

Utilizarea tehnologiei este un element cheie in ceea ce priveste diferențierea și inovația pentru a atinge cele cinci rezultate primare: creșterea conformitatii și reducerea riscurile prin administrarea informațiilor unificate, obtinerea economiilor de costuri și cresterea timpului de iesire pe piata prin regândirea operațiunilor și a proceselor, creșterea loialitatea clienților și a veniturilor prin îmbunătățirea experienței clienților, identificarea unor noi fluxuri de venituri si accesarea de noi piete cu modele de afaceri inovatoare ajutand angajatii sa facă mai mult cu mai puține resurse.

 

Alaturi de Atle Skjekkeland – Senior Vice President at AIIM (The Association for Information and Image Management, Lukas Erben – Vendor Executive Manager at KPC – Group (Gartner CZ/SK/RO), Alex Padureanu – Deputy CEO & Fundraising Director at Hospices Of Hope (UK & USA) si expertii locali s-a discutat despre cele mai de interes subiecte ale momentului, clientii avand oportunitatea de a afla răspunsuri si bune practici în ceea ce privește creșterea productivității sau ce masuri pot fi luate pentru o mai buna gestionare a măsurile ce trebuie luate pentru a fi în conformitate cu noile reglementări pentru protecția datelor cu caracter personal (GDPR).

 

Participantii au beneficiat si de sesiuni dedicate pe industrii, completate de cateva demonstrații live ale soluțiilor prezentate, cu scopul de a-i ajuta in identificarea unor abordări inovatoare pentru provocările zilnice si să exploreze noi modalități de a face diferența pe o piata foarte competitiva.

 

“Digital Innovation Fest a fost felul nostru de a multumi clientilor ca ne sunt alaturi, unii dintre ei de peste 10 ani din cei 17 de cand suntem pe piata, de le transmite cum am evoluat si cum ne-au schimbat perspectivele experientele colaborarea cu clientii internationali. Tehnologia nu mai este doar despre business, azi este despre oameni, despre cum sa ii ajuti sa isi eficientizeze munca sau chiar despre cum sa faci viata mai usoara unor pacienti in comunicarea cu cadrele medicale.

 

Avem in desfasurare un proiect cu un impact foarte mare la nivelul serviciilor medicale de ingrijire paleativa. Incercam alaturi de Hospices of Hope sa imbunatatim comunicarea medic pacient cu ajutorul echipamentelor mobile. Credem ca este un proiect care va revolutiona sistemul medical si vom reusi sa ajungem la cat mai multi pacienti inregistrati in program.”, a declarant Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

 

Atmosfera de festival a completat foarte bine continutul de valoare livrat in salile dedicate, invitatii bucurandu-se de muzica, dans, jocuri de lumini, burgeri si clatite ca intr-un festival stradal.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .