Arhiva articole

Te tinem la curent cu toate solutiile si tehnologiile Star Storage
Cum sa optimizezi activitatile de administrare a datelor?
Gestionarea corespunzatoare a datelor companiei tale este valoroasa, atat pentru asigurarea compliatei cu normele legale in vigoare, dar si ca suport pentru procesele de afaceri prin refolosirea valorii generate deja in cadrul tranzactiilor anterioare. SEAL iti permite sa stochezi inregistrari electronice ale documentelor pe hartie sau nativ in format digital (facturi electronice, desfasuratoare de apeluri, extrase de cont etc.).
Afla mai multe
Esti dezvoltator de aplicatii Java, PHP si Ruby?
Esti dezvoltator de aplicatii Java, PHP si Ruby? Pentru a dispune de un mediu IT performant pentru dezvoltarea, gazduirea si lansarea in productie a aplicatiilor tale, inainte de a implementa codul sursa, ai nevoie sa gasesti si sa achizitionezi serverele potrivite, sa iti instalezi sistemul de operare, sa iti configurezi echipamentele si bazele de date.
Afla mai multe
Star Storage lanseaza o noua versiune a produsului SEAL
SEAL (Secure Electronic Archive Library) este un produs enterprise de arhivare a informatiilor, care permite captura, indexarea si stocarea pe termen lung a tuturor documentelor care sunt generate in cadrul activitatilor de business din orice organizatie, intr-o maniera sigura si eficienta.
Afla mai multe
De ce StarVault Cloud?
Serviciile StarVault Cloud disponibile in cloud-ul Star Storage, includ un portofoliu complet de servicii integrate cu rolul de a furniza utilizatorului final o infrastructura IT completa ca alternativa la modelul traditional de achizitie a platformei IT.
Afla mai multe