Arhiva noutati

Te tinem la curent cu toate solutiile si tehnologiile Star Storage
Star Storage isi mareste echipa
Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, isi propune marirea echipei de profesionisti IT in vederea atingerii obiectivelor companiei de a se dezvolta pe piete externe, precum si de continuare a investitiilor in extinderea si consolidarea portofoliului de servicii cloud si produse software proprii.
Afla mai multe
The AIIM Forum in UK!
The AIIM Forum UK is a free independent event brought to you by AIIM International, to deliver thought leadership, market insights and expert advice through a one-day program of educational seminars and a major showcase of the latest information management innovations.
Afla mai multe
Star Storage primeste premiul pentru Best EMC Storage Partner
Star Storage este partener EMC de peste 14 ani, relatie bazata permanent pe o buna comunicare, intelegere reala a nevoii clientului si identificarea celor mai bune solutii de business care sa pozitioneze informatia unei companii drept cel mai important activ al sau, prin livrarea de solutii si servicii software integrate cu tehnologie de ultima generatie, oferind astfel beneficiarilor capitalizarea la nivel maxim a potentialului de business.
Afla mai multe
Flash to the Future conference
Organizaţiile au nevoie de solutii IT performante, de mare viteză, au nevoie de agilitate și eficienţă dacă își doresc consolidarea business-ului și să rămână competitivi.
Afla mai multe
Star Storage il recruteaza pe Daniel Ionescu in pozitia de director de marketing
Star Storage, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor din Romania, anunta numirea lui Daniel Ionescu in functia de Marketing Director, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior, Daniel a detinut timp de 5 ani functia de Strategic Marketing Director in TotalSoft si a ocupat pentru 10 ani functia de Director de Operatiuni Bitdefender.
Afla mai multe
SPrint – noul pachet lansat de Star Storage pentru companiile mici si mijlocii
Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza pachetul SPrint in cadrul campaniei „Sprinteaza in fata competitiei si castiga 100 euro”, venind astfel in sprijinul companiilor mici si mijlocii pentru a-si accelera dezvoltarea afacerilor prin construirea unui brand puternic.
Afla mai multe
Star Storage lanseaza Sistemul Integrat de Arhivare a Informatiilor
Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza Sistemul Integrat pentru Arhivarea Informatiilor (ISIA) – o platforma tehnologica inovativa de arhivare hibrida dedicata eficientizarii activitatilor de arhivare a documentelor fizice si electronice.
Afla mai multe
Star Storage primeste premiul “EMC Partner of the year 2014”
Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, a primit premiul „EMC Partner of the year 2014” din partea Avnet Technology Solutions in cadrul evenimentului Avnet Partner, desfasurat la Sibiu la sfarsitul lunii februarie a acestui an.
Afla mai multe
Star Storage primeste premiul pentru CEL MAI ACTIV FURNIZOR DE SERVICII CLOUD IN 2014
Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, este desemnat castigator de Asociatia Romana pentru Cloud Computing (RoCloud) pentru cel de al doilea an consecutiv in cadrul RoCloud Awards 2014 for Leadership in Cloud Services, anul acesta primind Premiul RoCloud – CEL MAI ACTIV FURNIZOR DE SERVICII CLOUD IN 2014 pentru cel mai mare numar de produse si servicii cloud lansate.
Afla mai multe
Star Storage lanseaza StarHive Secure Office
Star Storage, Romanian top provider for storage, archiving and information management solutions, IT Outsourcing and Cloud services, announces the launch ofStarHive Secure Office – a complete service for collection and secure destruction of documents in accordance with the law in force, which help organizations to significantly reduce negative exposure and risks associated with inadequate data protection it is no longer use.
Afla mai multe
Investitii in Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud
Star Storage SA, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud anunta finalizarea unei tranzactii constand in achizitionarea pachetului majoritar de actiuni de catre Axxess Capital, managerul de investitii al Emerging Europe Accession Fund („EEAF”).
Afla mai multe
La multi ani STAR STORAGE în 2013!
Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud implineste astazi, 21 august, 13 ani de activitate.
Afla mai multe
Echipa Romaniei sustinuta de Fundatia Star Storage participa la finala Olimpiadei Internationale a Proiectelor Mediului Stiintific INESPO 2013
Fundatia Star Storage, prin Programul „Cred in Romania” sustine un grup de olimpici romani sa participe in marea finala a Olimpiadei Internationale a Proiectelor Mediului Stiintific INESPO 2013 de la Middelburg din Olanda. Aceasta olimpiada se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani, pe plan european fiind cea mai mare olimpiada cu participare internationala. La editia de anul acesta a Olimpiadei Internationale a Proiectelor Mediului Stiintific INESPO de la Middelburg din Olanda se intrec 46 de tari in proiecte stiintifice de cercetare „green” in domeniul dezvoltarii durabile.
Afla mai multe