Noutati

Te tinem la curent cu toate solutiile si tehnologiile Star Storage
Afaceri Digitale fara Frontiere cu StarCapture Anywhere!
Avand in vedere contextul general legat de raspandirea virusului COVID-19, ca furnizor global de solutii si servicii IT pentru interactiuni digitale, va punem la dispozitie GRATUIT, pe toata durata crizei Coronavirus, StarCapture Anywhere -platforma noastra digitala de geneneratie urmatoare pentru interactiunea multi-channel cu clientii si partenerii de afaceri.
Afla mai multe
Tehnologie pentru sanatate
Venim in sprijinul antreprenorilor si furnizorilor de servicii de sanatate mici si mijlocii cu solutii concrete pentru asigurarea continuarii activitatii, chiar si in situatii dificile cum este aceasta. Pe toata durata crizei Coronavirus va punem la dispozitie GRATUIT platforma STATUS destinata interactiunii digitale dintre pacienti, medici si furnizori de servicii medicale.
Afla mai multe
Stop COVID-19! Lucreaza DIGITAL cu ZERO riscuri
Venim in sprijinul antreprenorilor si companiilor mici si mijlocii cu masuri concrete pentru asigurarea continuarii activitatii, chiar si in situatii dificile cum este aceasta. Pe toata durata crizei Coronavirus va punem la dispozitie GRATUIT platforma SEAL ca sa lucrati DIGITAL cu ZERO riscuri.
Afla mai multe
Star Storage, venituri mai mari cu 19% în prima jumatate a anului 2019
București, 19 august 2019 - Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții pentru protecția și managementul informațiilor, anunță venituri de 8,7 milioane euro în prima jumătate a anului 2019, în creștere cu 19% față de perioada similară a anului anterior, și un profit înainte de dobânzi, impozite, depreciere și amortizare (EBITDA) în valoare de 2 milioane euro.
Afla mai multe
SEAL Content Library Connector for Salesforce
Star Storage a lansat noul Content Library Connector for Salesforce, conectorul care permite o experienta imbunatatita de integrare a continutului pentru clientii de nivel enterprise ce folosesc Salesforce impreuna cu alte aplicatii de generare a continutului.
Afla mai multe
Star Storage este partener Gold al gigantului Dell EMC
Luna aceasta Star Storage a fost certificat ca Partener Gold al Dell EMC. Timp de peste 15 ani prin parteneriatul cu EMC, Star Storage a livrat numeroase proiecte de impact pentru clienti de top din cele mai importante sectoare – financiar bancar, utilitati, inclusiv institutii publice care deservesc apararea si siguranta nationala.
Afla mai multe