Star Storage Parteneri
Fii partenerul nostru!

Programe parteneri

In conditiile in care este tot mai dificil sa iti cresti baza de clienti si sa pastrezi clientii existenti cu portofoliul actual de solutii si servicii sau cand acestia si doresc o solutie complexa pe care nu o ai in portofoliu, insa nu detii expertiza sau resursele necesare - Star Storage te poate ajuta.

 

Nu este necesar sa iti extinzi echipa sau sa accesezi noi piete! Poti incepe chiar acum sa oferi noi solutii si servicii de top si sa cresti veniturile fara niciun cost suplimentar pentru tine!

 

Adaugand solutiile si serviciile Star Storage la oferta ta existenta vei putea:

  • aduce un plus de valoare companiei tale pe piata de profil;
  • completa portofoliul de solutii si servicii pentru a imbunatati experienta clientilor tai;
  • genera noi oportunitati de afaceri care iti vor creste profitabilitatea.

Programele noastre

Program de Parteneriat StarVault Cloud

 

Programul de parteneriat StarVault Cloud te ajuta sa aduci un plus de valoare portofoliului tau de servicii oferindu-ti o serie de avantaje competitive pe piata de profil cu rolul de a maximiza oportunitatile de afaceri si de a creste profitabilitatea companiei in fiecare zi. Ofera acces clientilor tai la cele mai eficiente solutii dedicate mediilor cloud private, publice sau hybride existente in centrul de date StarVault.

 

Mai multe detalii

 

Program de Parteneriat Solutii Software

 

In sectiunea de parteneri software ne-am propus sa va prezentam partenerii de incredere care prin intermediul expertizei pe care o detin, extind sau completeaza portofoliul de solutii Star Storage. Partenerii nostri integreaza, gazduiesc sau comercializeaza solutiile Star Storage ca parte a ofertei lor, avand libertatea de a personaliza si comercializa produsele software chiar sub brandul lor propriu.

 

Mai multe detalii

 

Program de Parteneriat StarHive

 

Vei avea la indemana un pachet complet de servicii care te va ajuta sa raspunzi rapid si eficient nevoilor clientilor tai si sa le oferi servicii de management al documentelor in format fizic in conditii de securitate totala a datelor procesate. Beneficiaza de o solutie completa de colectare si distrugere securizata a documentelor comerciale / financiare pe suport de hartie din cadrul organizatiei, asigurand complianta cu legislatia in vigoare.

 

Mai multe detalii