Star Storage Parteneri
Relatii construite sa reziste

Program partener StarVault cloud

Creste-ti afacerea cu ajutorul portofoliului nostru de servicii cloud.

In mediile de business actuale, clientii care decid sa isi mute infrastructura in cloud au nevoie de servicii  IT de nivel enterprise care sa le asigure securitatea datelor, sa le ofere costuri predictibile si acces la informatiile necesare in procesele de afaceri oricand, de oriunde si de pe orice dispozitiv mobil contectat la internet.

 

Intra in comunitatea furnizorilor StarVault Cloud  si vei avea la indemana toate instrumentele necesare pentru a raspunde rapid si eficient nevoilor clientilor tai, pentru a le oferi servicii in cloud de inalta performanta, garantandu-le in acelasi rand disponibilitatea si securitatea informatiilor!

 

Uita de timpii neproductivi, de posibilitatea pierderii datelor critice, de costurile ridicate cu infrastructura si de problemele de securitate care pot aparea! Acum poti beneficia de servicii de prima clasa, scalabile si nu oricum, ci in cloud!

 

Serviciile StarVault Cloud vin in ajutorul tau oferindu-ti resursele necesare pentru a-ti propulsa afacerea, oferindu-ti o infrastructura sigura, scalabila, flexibila de nivel enterprise
care iti pune la dispozitie toate parghiile necesare pentru a raspunde instant nevoilor clientilor tai.

Iti oferim tot ceea ce iti este necesar pentru "a fi in cloud"!

Adera la programul de parteneriat StarVault Cloud si beneficiezi imediat de:

  • Acces la portofoliul de servicii cloud StarVault - centru de date, infrastructura ca serviciu (IaaS) si platforma ca serviciu (PaaS) pentru a putea construi, rapid si usor, in functie de nevoile pe care le ai, propria-ti infrastructura in cloud;
  • Indiferent ca esti un furnizor de servicii de hosting sau un integrator IT&C, programul de parteneriat StarVault Cloud iti ofera toata tehnologia de care ai nevoie pentru a putea raspunde nevoilor clientilor tai, la cele mai inalte cote;
  • Modele flexibile de infrastructura care au rolul de a sustine servicii de hostare virtuale in cloud intr-un centru de date de nivel TIER 3. Ceea ce inseamna ca performanta echipamentelor, securitatea si disponibilitatea datelor, reducerile de costuri si serviciile de inalta calitate sunt la indemana ta!
  • Modele de arhitecturi si ghiduri de utilizare si implementare, toate cu rolul de a-ti facilita activitatea zilnica;
  • Serviciile expertilor si consultantilor Star Storage oferite pentru a te ajuta sa iti proiectezi, sa construiesti si sa iti administrezi cloud-ul, indiferent ca este public, privat sau hibrid.

Modelul de parteneriat de tipul serviciilor "White label" iti ofera posibilitatea de a te folosi de puterea brandului tau si de ati dezvolta portofoliul propriu de servicii.