Star Storage Solution Center Server
Solutii de inalta performanta

Centrul de solutii

Cand va schimbati sau imbunatatiti infrastructura IT, este foarte probabil sa doriti sa adoptati in cadrul ei tehnologii noi. Acest pas nu trebuie facut in nici un caz in graba. Critic pentru a minimiza riscul si pentru a asigura reusita implementarii solutiei, este posibilitatea de a testa viitorul hardware, software sau viitoarele tehnologii demonstrate si personalizate pentru nevoile dumneavoastra specifice. Abilitatea de a testa si demonstra solutia dumneavoastra in avans, inaintea implementarii, va poate scuti de multe probleme si incertitudini.

 

Recunoscand nevoia de a-si ajuta clientii in procesul de luare a deciziei, Star Storage si-a construit un Centru de Solutii in cadrul sediului central. In cadrul acestui centru, solutiile Star Storage pot fi demonstrate, configurate si testate cu date si aplicatii similare celor existente in organizatia dumneavoastra.

 

In timpul demonstratiilor, expertii Star Storage in hardware, software sau consultanta vor fi in permanenta langa dumneavoastra pentru a va explica diversele configuratii, setari de finete, capabilitatile echipamentelor hardware si software-ului aferent.

 

Veti putea testa astfel o gama variata de solutii complexe in configuratii care sa raspunda nevoilor dumneavoastra specifice cum ar fi:
•    solutii de stocare centralizata si virtualizarea stocarii pe discuri magnetice;
•    solutii de inalta performanta de backup pe disc, pe echipamente de tip VTL, cu facilitati avansate pentru deduplicarea datelor si replicarea securizata a benzilor virtuale la distanta;
•    solutii de arhivare electronica pe echipamente de stocare specializate pentru stocarea informatiilor cu continut fix, la nivel de obiecte (arhivarea documentelor electronice, e-mail-urilor, CDR-urilor companiilor de telefonie etc.);
•    solutii de replicare, de recuperare a datelor in caz de dezastru si continuitate a afacerii.

In acest mod, asistand si participand la demonstrarea si testarea unei configuratii similare cu cea existenta in organizatia dumneavostra, aveti certitudinea ca ati luat decizia optima pentru investitiile in noua infrastructura.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .