Servicii de top pentru afaceri de top

Servicii

Consultanta cloud si data center
Conceptul si tehnologia de cloud computing au devenit de-a lungul timpului parte integranta a mediului de afaceri indiferent de dimensiunea companiei si domeniul de activitate in care activitati. Va permite sa va focusati pe ceea ce faceti mai bine si ceea ce genereaza profit, fara sa va mai bateti capul cu problemele generate de tehnologiile software si hardware.Modelul cloud computing inlocuieste cu succes modelul traditional avand o rata de adoptie in crestere la nivel mondial. Aceasta aduce la cel mai inalt nivel automatizarea proceselor tehnologice, lucru care in trecut era dificil de realizat, dar care acum va permite sa economisiti timp si implicit bani.
Afla mai multe
StarVault Colocation
Serviciile StarVault Colocation asigura gazduirea necesara echipamentelor tale in centrul de date TIER 3 Star Storage, eliberandu-te astfel de costurile si efortul necesar in realizarea si administrarea unui spatiu adecvat in-house, care sa respecte cerintele specifice de alimentare cu energie electrica, climatizare si securitate.
Afla mai multe
StarVault Cloud Server
Cloud Server este serviciul de servere virtuale, disponibile simplu si rapid prin comanda online si care se pot activa in doar 5 minute!Serviciul se adreseaza acelor clienti care doresc o provizionare rapida si automata a resurselor de calcul fara investitii initiale!
Afla mai multe
StarVault Enterprise Cloud
Se adreseaza clientilor care doresc sa controleze alocarea resurselor hardware dedicate fara a aloca timp si bani pentru a administra infrastructura hardware!
Afla mai multe
StarVault VDI
Serviciul este o alternativa la statiile de lucru cu sistem de operare local si imbunatateste securitatea datelor si costurile de operare prin standardizare, izolarea a datelor si centralizarea resurselor.
Afla mai multe
Infrastructura IT ca serviciu (IaaS)
Serviciile de infrastructura dedicata pusa la dispozitie ca si serviciu integrat, iti ofera o alternativa la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Serviciile sunt flexibile prin integrarea scalabilitatii modelului cloud cu siguranta si performanta garantata a infrastructurii dedicate.
Afla mai multe
Protectia datelor
Servicii integrate de protectie a datelor, pentru atingerea obiectivelor de rezilienta a sistemului informatic, in caz de dezastru.
Afla mai multe
StarVault eContracts
Solutia StarVault eContracts permite unei organizatii sa fie proactiva in gestiunea contractelor comerciale. Organizatiile care folosesc aceasta solutie obtin o intelegere mult mai adecvata a riscurilor, obligatiilor si beneficiilor asociate cu fiecare contract si posibilitatea de a informa pe toti cei implicati, inlesnind colaborarea.
Afla mai multe
SEAL Online Compliance Edition
Solutie completa de conversie a documentelor (facturi, contracte, documentatie tehnica sau financiara etc.) in format electronic si arhivarea acestora in cel mai sigur centru de date din Romania.
Afla mai multe
Software ca serviciu (SaaS)
Utilizand acest model, angajatii companiei dumneavoastra pot accesa direct din Cloud aplicatia software in cauza, eliminand astfel toate costurile cu achizitia licentelor si a infrastructurii IT, gazduind aceasta infrastructura intr-un centru de date de gestionare a serviciilor, mentenanta si suport. Toate aplicatiile sunt usor accesibile, fiind actualizate frecvent si in mod consecvent si in plus beneficiaza de training, astfel incat sa obtineti eficienta maxima in cel mai scurt timp posibil.
Afla mai multe
StarVault oriunde (File Sync&Share)
StarVault Anywhere este serviciul de partajare sincronizata a informatiilor pe o platforma de cloud privat, securizata, de pe orice terminal (smartphone, tableta, laptop, desktop). Informatiile nu parasesc spatiul securizat al organizatiei, nu sunt expuse accesului neautorizat in timp ce pot fi accesate de utilizatori de oriunde. Fisierele se sincronizeaza automat in timp ce organizatia pastreaza controlul.
Afla mai multe