Solutii de top pentru afaceri de top

Servicii

Administrarea Serviciilor IT
Star Storage ofera o gama larga de servicii IT strategice, incepand cu operatiuni IT complete, pana la servici de suport pentru o aplicatie sau un sistem singular, pentru a ajuta clientii sa isi imbunatateasca flexibilitatea si eficienta, sa reduca costurile si sa maximizeze productivitatea angajatului.
Afla mai multe
Consultanta Cloud si Data Center
Conceptul si tehnologia de cloud computing au devenit de-a lungul timpului parte integranta a mediului de afaceri indiferent de dimensiunea companiei si domeniul de activitate in care activitati. Va permite sa va focusati pe ceea ce faceti mai bine si ceea ce genereaza profit, fara sa va mai bateti capul cu problemele generate de tehnologiile software si hardware.Modelul cloud computing inlocuieste cu succes modelul traditional avand o rata de adoptie in crestere la nivel mondial. Aceasta aduce la cel mai inalt nivel automatizarea proceselor tehnologice, lucru care in trecut era dificil de realizat, dar care acum va permite sa economisiti timp si implicit bani.
Afla mai multe
Consultanta in arhivarea fizica conform legii
Oferim consultanta pentru managementul inregistrarilor de-a lungul intregului ciclu de viata – din momentul crearii, depozitarii si pana la distrugerea acestora!Detinem expertiza de specialitate, tehnologii de ultima generatie, experienta in dezvoltarea de politici de rententie multi-industrii si mai ales know-how in managementul unor documente cu caracter confidential, secret de serviciu, secret comercial.
Afla mai multe
StarVault Colocation
Serviciile StarVault Colocation asigura gazduirea necesara echipamentelor tale in centrul de date TIER 3 Star Storage, eliberandu-te astfel de costurile si efortul necesar in realizarea si administrarea unui spatiu adecvat in-house, care sa respecte cerintele specifice de alimentare cu energie electrica, climatizare si securitate.
Afla mai multe
StarVault Cloud Server
Cloud Server este serviciul de servere virtuale, disponibile simplu si rapid prin comanda online si care se pot activa in doar 5 minute!Serviciul se adreseaza acelor clienti care doresc o provizionare rapida si automata a resurselor de calcul fara investitii initiale!
Afla mai multe
StarVault Enterprise Cloud
Se adreseaza clientilor care doresc sa controleze alocarea resurselor hardware dedicate fara a aloca timp si bani pentru a administra infrastructura hardware!
Afla mai multe
StarVault VDI
Serviciul este o alternativa la statiile de lucru cu sistem de operare local si imbunatateste securitatea datelor si costurile de operare prin standardizare, izolarea a datelor si centralizarea resurselor.
Afla mai multe
Infrastructura IT ca serviciu (IaaS)
Serviciile de infrastructura dedicata pusa la dispozitie ca si serviciu integrat, iti ofera o alternativa la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Serviciile sunt flexibile prin integrarea scalabilitatii modelului cloud cu siguranta si performanta garantata a infrastructurii dedicate.
Afla mai multe
Instalare si suport tehnic
Star Storage ofera o gama cuprinzatoare de servicii de suport tehnic destinate intretinerii sistemelor IT si functionarii acestora la cel mai ridicat nivel.Nu este suficient sa gasiti solutii care sa corespunda cerintelor actuale ale afacerii. Trebuie sa va ganditi la cresterea ei si la faptul ca asigurarea eficientei optime a sistemelor de care dispuneti poate fi o sarcina complexa, consumatoare de resurse.
Afla mai multe
Integrare de sistem
Star Storage furnizeaza servicii complexe de integrare de sistem care includ planificare, design, implementare, training si suport. Lucrand cu cele mai bune platforme tehnologice, Star Storage ofera atat solutii standard cat si customizate, specifice anumitor industrii, pentru a veni in sprijinul nevoilor clientului.
Afla mai multe
Procesare Documente si Arhivare
Serviciile noastre de Arhivare si Managementul Arhivelor Fizice sau si de Arhivare si Managementul Arhivelor Electronice sunt singurele de acest gen din Romania care va permit sa gestionati proactiv inregistrarile companiei dumneavoastra de-a lungul intregului lor ciclu de viata in functie de forma lor de existenta (fizic sau electronic).
Afla mai multe
Protectia datelor
Servicii integrate de protectie a datelor, pentru atingerea obiectivelor de rezilienta a sistemului informatic, in caz de dezastru.
Afla mai multe
Servicii de conversie digitala a documentelor de pe suport de hartie
StarHive ofera servicii de arhivare electronica a documentelor si de externalizare a proceselor bazate pe documente, reducand astfel volumul de documente in format fizic folosite de o companie si costurile asociate hartiei, eliminand riscul de pierdere sau de deteriorare a documentelor si scazand timpul necesar pentru a regasirea anumitor informatii.In plus StarHive creste gradul de control la nivelul proceselor in care sunt folosite documentele companiei si scade timpul necesar luarii deciziilor sau raspunderii la solicitarile clientilor.
Afla mai multe
Servicii de mententanta software
Serviciile noastre de mentenanta pentru software va sunt stau in permanenta la dispozitie atunci cand intampinati probleme cu platformele de management al informatiei sau aplicatiile de document imaging. Cresteti disponibilitatea aplicatiilor si eficienta prin servicii de suport oferite intr-un mod proactiv.
Afla mai multe
Servicii management arhive fizice
Legislatia cere ca arhivarea documentelor sa se faca cu respectarea anumitor reguli (fara parti metalice, fiecare dosar trebuie sa aiba o eticheta standard, etc) iar Star Storage ofera servicii care sunt in concordanta cu legislatia in vigoare.
Afla mai multe
StarVault Contracts2Cloud
Solutia StarVault Contracts2Cloud permite unei organizatii sa fie proactiva in gestiunea contractelor comerciale. Organizatiile care folosesc aceasta solutie obtin o intelegere mult mai adecvata a riscurilor, obligatiilor si beneficiilor asociate cu fiecare contract si posibilitatea de a informa pe toti cei implicati, inlesnind colaborarea.
Afla mai multe
DOCS2CLOUD
Solutie completa de conversie a documentelor (facturi, contracte, documentatie tehnica sau financiara etc.) in format electronic si arhivarea acestora in cel mai sigur centru de date din Romania.
Afla mai multe
Software ca Serviciu (SaaS)
Utilizand acest model, angajatii companiei dumneavoastra pot accesa direct din Cloud aplicatia software in cauza, eliminand astfel toate costurile cu achizitia licentelor si a infrastructurii IT, gazduind aceasta infrastructura intr-un centru de date de gestionare a serviciilor, mentenanta si suport. Toate aplicatiile sunt usor accesibile, fiind actualizate frecvent si in mod consecvent si in plus beneficiaza de training, astfel incat sa obtineti eficienta maxima in cel mai scurt timp posibil.
Afla mai multe
StarVault Anywhere
StarVault Anywhere este serviciul de partajare sincronizata a informatiilor pe o platforma de cloud privat, securizata, de pe orice terminal (smartphone, tableta, laptop, desktop). Informatiile nu parasesc spatiul securizat al organizatiei, nu sunt expuse accesului neautorizat in timp ce pot fi accesate de utilizatori de oriunde. Fisierele se sincronizeaza automat in timp ce organizatia pastreaza controlul.
Afla mai multe
Stocare si infrastructura critica
Avem o echipa de arhitecti de solutii si de consultanti cu experienta si cu un nivel ridicat de cunostinte. Echipa poate furniza o gama larga de servicii de consultanta. Aceste servicii pot fi incluse intr-un proiect integrat sau pot fi independente.
Afla mai multe
Suport tehnic solutii software
Oferim servicii de suport si asistenta tehnica pentru solutiile si aplicatiile de management al informatiilor dezvoltate pe platforme enterprise de content management. Datorita personalului specializat, va putem oferi atat servicii on-site cat si de la distanta, atat pentru customizarile dezvoltate de noi cat si pentru solutiile complete si platformele de tip enterprise folosite in cadrul solutiilor.
Afla mai multe