Servicii de top pentru afaceri de top

Administrarea Serviciilor IT

Star Storage ofera o gama larga de servicii IT strategice, incepand cu operatiuni IT complete, pana la servici de suport pentru o aplicatie sau un sistem singular, pentru a ajuta clientii sa isi imbunatateasca flexibilitatea si eficienta, sa reduca costurile si sa maximizeze productivitatea angajatului.

Oferta noastra

Confruntandu-se cu necesitatea tot mai accentuata de crestere a vitezei, capacitatii, fiabilitatii si securitatii, multe companii au inceput sa isi reevalueze infrastructura IT. Externalizarea activitatilor care nu sunt definitorii pentru afacere, dar care sunt totusi foarte importante pentru aceasta, cum este de exemplu functionarea sistemului informatic, conduce la reducerea costurilor operationale si imbunatatirea proceselor de afaceri.

 

Oferta Star Storage de administrare a serviciilor IT poate constitui o solutie pentru externalizarea activitatilor informatice. Colaborarea cu specialistii nostri asigura accesul la competente de nivel inalt, reducand in acelasi timp costurile operationale si eliberand resursele care pot fi folosite mai eficient in domeniile specifice ale afacerii dvs.

 

Oferta noastra de servicii de administrare IT include help desk si call center, recuperarea dupa dezastre, protectia si continuitatea afacerii, elemente esentiale pentru minimizarea timpilor de nefunctionare a proceselor vitale ale afacerii. Printre serviciile de administrare IT sunt incluse cele de furnizare de servicii de aplicatii, care va permit sa accesati (fara sa achizitionati) aplicatii avansate. Serviciile noastre web si de data hosting, care includ gestiunea stocarii si administrarea de la distanta a bazelor de date, sunt administrate si distribuite clientilor printr-o retea WAN dintr-o locatie centrala.

 

Clientii care doresc sa incredinteze altei companii astfel de servicii importante solicita fiabilitate si flexibilitate, folosirea celor mai bune metodologii din domeniu si disponibilitatea permanenta a serviciului. Datorita angajamentului ferm fata de lucrul in echipa si fata de obiectivele de afaceri ale clientului, echipa de servicii IT administrate a Star Storage va indeplini toate aceste cerinte.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .