Star Storage StarVault
Tier-3 Data Center

Infrastructura IT ca serviciu (IaaS)

Serviciile de infrastructura dedicata pusa la dispozitie ca si serviciu integrat, iti ofera o alternativa la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Serviciile sunt flexibile prin integrarea scalabilitatii modelului cloud cu siguranta si performanta garantata a infrastructurii dedicate.

Poti opta intre solutii complet dedicate (echipamente fizice dedicate) si platforme scalabile (cloud privat) pe care sa iti migrezi aplicatiile si datele. Astfel pastrezi controlul total asupra mediului IT. Migrarea din modelul traditional (infrastructura proprie gazduita in camere IT din cladiri de birouri) catre modelul de infrastructura ca si serviciu (echipamente dedicate sau servere in cloud) nu impune modificari in modul cum sunt utilizate aplicatiile sau accesate datele.

Infrastructura IT ca serviciu (IaaS) servicii

StarVault Cloud Server

Cloud Server este serviciul de servere virtuale, disponibile simplu si rapid prin comanda online si care se pot activa in doar 5 minute!

Serviciul se adreseaza acelor clienti care doresc o provizionare rapida si automata a resurselor de calcul fara investitii initiale!

Vezi serviciu
StarVault Enterprise Cloud

Se adreseaza clientilor care doresc sa controleze alocarea resurselor hardware dedicate fara a aloca timp si bani pentru a administra infrastructura hardware!

Vezi serviciu
StarVault VDI

Serviciul este o alternativa la statiile de lucru cu sistem de operare local si imbunatateste securitatea datelor si costurile de operare prin standardizare, izolarea a datelor si centralizarea resurselor.

Vezi serviciu

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .