Star Storage StarVault
Platforma complet configurata in timp scurt

Platforme IT ca serviciu (PaaS)

Platforma IT completa pusa la dispozitie ca serviciu integrat, pregatita sa acomodeze aplicatiile de business sau medii de dezvoltare software.

Beneficii

Platforma IT inchiriata ca si serviciu asigura un complex de tehnologii necesare acomodarii aplicatiilor de business, prin copletarea serviciului de infrastructura inchiriata cu licentele
tehnologiilor software necesare aplicatiilor utilizate de business: baze de date, medii de dezvoltare, application framework etc. Serviciul este scalabil si versatil, putand acomoda tehnologii specifice proiectului clientului.

 

Serviciile sunt apreciate de clienti pentru timpul scurt in care pot beneficia de platforma complet configurata si de versatilitatea serviciului. Atat utilizatorii de business care pot migra aplicatiile si datele fara efort cat si dezvoltatorii de software ce pot schimba configuratia platformei in cateva minute, au optat pentru a migra mediile de productie pe platforme inchiriate ca si serviciu.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .