Star Storage StarVault
Recuperarea datelor in caz de dezastru

Protectia datelor

Servicii integrate de protectie a datelor, pentru atingerea obiectivelor de rezilienta a sistemului informatic, in caz de dezastru.

Descriere

Serviciile de Business Continuity asigura solutii complete de protectie a sistemului informatic. Solutiile pot fi incluse in planul de rezilienta la dezastre a sistemului IT,  prin urmarirea obiectivele de restaurare a sistemului IT (RTO) si de recuperare a datelor (RPO). Clientii pastreaza controlul complet asupra datelor, a politicilor de salvare si a procesului de restaurare in caz de dezastru. Star Storage asigura platforma IT completa (software specializat, servere, capacitatea de stocare si serviciile de comunicatii de date) si serviciile de suport IT.

 

Serviciile sunt apreciate de clienti pentru integrarea completa (nu sunt necesare resurse din partea clinetului) cat si pentru nivelul ridicat de securitate cu care sunt protejate datele.

 

Specialistii IT sustin ca prin folosirea serviciilor Star Storage beneficiaza de un site de disaster recovery cu disponibilitate mare, securizat corespunzator si disponibil ca si serviciu scalabil.

Protectia datelor servicii

StarVault Backup2Cloud

StarVault Backup2Cloud este solutia de protectia a datelor usor de integrat fara a fi nevoie de resurse suplimentare din partea clientului.

Vezi serviciu

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .