Star Storage StarVault
Recuperarea datelor in caz de dezastru

StarVault Backup2Cloud

StarVault Backup2Cloud este solutia de protectia a datelor usor de integrat fara a fi nevoie de resurse suplimentare din partea clientului.

StarVault Backup2Cloud este o solutie de protectie a datelor usor de integrat, care se realizeaza atat la nivelul sistemului de fisiere cat si din structuri complexe (baze de date, servere virtuale etc), cu un design redundant si disponibila in doua versiuni special proiectate pentru a putea raspunde cat mai bine cerintelor de protectie a datelor.

 

Serviciul este pus la dispozitie din platforma de cloud privat a Star Storage din Centrul de Date din Bucuresti. Infrastructura care deserveste serviciul este proiectata pentru un grad ridicat de disponibilitate (servere dedicate redundante, echipamente de stocare in SAN) cat si pentru securitatea datelor (protectie RAID, protectie prin criptare).

Serviciul este disponibil in doua versiune de instalare:

 

StarVault Backup2Cloud Start protejeaza datele de pe echipamentele clientului prin realizarea la intervale programate a copiilor de siguranta. Solutia protejeaza datele stocate la nivel de fisiere, restaurarea putand a se face la nivel granular.

 

StarVault Backup2Cloud Pro este solutia completa de backup pentru datele de pe servere. Solutia permite backup la structura de sistem de operare, fisiere, baze de date sau masini virtuale cu posibilitatea restaurarii datelor granular sau complet.

 

Vezi cel mai nou video de prezentare

StarVault Backup2Cloud este un serviciu Cloud care iti permite sa-ti protejezi munca si datele cu zero investitie initiala si plata lunara, intr-un mod simplu si rapid.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .