Star Storage StarVault
Servicii de top pentru afaceri de top

Software ca Serviciu (SaaS)

Utilizand acest model, angajatii companiei dumneavoastra pot accesa direct din Cloud aplicatia software in cauza, eliminand astfel toate costurile cu achizitia licentelor si a infrastructurii IT, gazduind aceasta infrastructura intr-un centru de date de gestionare a serviciilor, mentenanta si suport. Toate aplicatiile sunt usor accesibile, fiind actualizate frecvent si in mod consecvent si in plus beneficiaza de training, astfel incat sa obtineti eficienta maxima in cel mai scurt timp posibil.

Software ca serviciu (SaaS) servicii

StarVault Contracts2Cloud

Solutia StarVault Contracts2Cloud permite unei organizatii sa fie proactiva in gestiunea contractelor comerciale. Organizatiile care folosesc aceasta solutie obtin o intelegere mult mai adecvata a riscurilor, obligatiilor si beneficiilor asociate cu fiecare contract si posibilitatea de a informa pe toti cei implicati, inlesnind colaborarea.

Vezi serviciu
DOCS2CLOUD

Solutie completa de conversie a documentelor (facturi, contracte, documentatie tehnica sau financiara etc.) in format electronic si arhivarea acestora in cel mai sigur centru de date din Romania.

Vezi serviciu

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .