Solutii de top pentru afaceri de top

Ce este solutia backup si restore?

Solutiile de back-up si restore permit organizatiilor sa-si imbunatateasca semnificativ activitatile de protectie a datelor si sa implementeze o gama variata de servicii chiar si cazul companiilor care genereaza volume foarte mari de date.

Solutiile de back-up si restore permit organizatiilor sa-si imbunatateasca semnificativ activitatile de  protectie a datelor si sa implementeze o gama variata de servicii chiar si in cazul companiilor care genereaza volume foarte mari de date.

 

Detineti controlul asupra volumului de date care urmeza a fi supus procesului de back-up optimizand in acelasi timp infrastructura aferenta prin intermediul unei game complete de platforme si aplicatii software oferite de specialistii Star Storage.

Beneficii cheie

 • Desfasurarea mai rapida a proceselor de backup si restore - reduceti la minimum ferestrele de backup si restaurare a aplicatiilor cheie pentru a minimiza impactul asupra gradului de disponibilitate al intregului sistem;
 • Reducerea riscurilor  -  restaurarea rapida si precisa a datelor pe baza echipamentelor redundante oferite de Star Storage;
 • Control sporit - Protejati datele critice pe baza unor politici clare de retentie;
 • Eficienta sporita a departamentului IT - optimizati gradul de incarcare al personalului IT si sporiti productivitatea;
 • Reducerea costurilor - adaptati cerintele de infrastructura in functie de valoarea informatiilor stocate prin implementarea politicilor de stocare ierarhica.

Acum si in cloud - StarVault Cloud Backup

 

Serviciul StarVault Cloud Backup are la baza o solutie de backup cu un design redundant si este disponibil in doua versiuni, special proiectate pentru a putea raspunde cat mai bine cerintelor de protectie a datelor.

 

StarVault Cloud Backup Start - solutie pentru realizarea unei copii de siguranta a datelor de pe desktop-uri si laptop-uri in Centrul de Date Star Storage. Solutia protejeaza datele stocate la nivel de fisiere.

 

StarVault Cloud Backup Pro - solutie completa de backup pentru servere, care asigura backup local, online sau hibrid. Solutia permite backup la structura de fisiere, baze de date, aplicatii si masini virtuale cu posibilitatea restaurarii datelor granular sau complet.

 

Backup la distanta

Solutiile de backup la distanta (next generation back-up) oferite de Star Storage sunt destinate protectiei datelor generate in cadrul sucursalelor si filialelor intr-un mod simplu si eficient din punct de vedere al costurilor. In acest caz, deduplicarea datelor inainte ca acestea sa fie transferate prin retea reduce considerabil latimea de banda necesara procesului de backup.


Replicarea datelor se poate realiza in doua moduri, in functie de conexiunea stabilita, de cantitatea de date ce trebuie transferata si de distanta dintre locatii:

 • replicare sincrona - acest lucru inseamna ca in orice moment avem in ambele locatii aceleasi date - de cate ori apare o modificare a datelor in locatia primara, automat aceasta este replicata si catre locatia secundara.
 • replicare asincrona - replicarea modificarilor asupra datelor este transmisa catre cea de-a doua locatie la momente definite de timp. Replicarea asincrona nu este limitata de distanta spre deosebire de replicarea sincrona.
 

Beneficii cheie

 • Usurinta in utilizare - interfete intuitive pentru utilizatori, minimizarea interventiei umane in proces, reducerea ferestrelor de backup si posibilitatea rularii rapide a proceselor de restaurare a datelor;
 • Reducerea costurilor - eliminarea costurilor legate de managementul infrastructurii distribuite de benzi magnetice, reducerea necesarului de spatiu suplimentar pentru stocarea secundara si a latimii de banda necesara proceselor de backup;
 • Implementare flexibila - alegeti doar aplicatia software de deduplicare sau o solutie preconfigurata software/hardware dezvoltata de specialistii Star Storage;
 • Administrare centralizata - standardizati procesele, politicile si controlul evitand in acelasi timp sa apelati la personalul mai putin specializat din cadrul filialelor sau sucursalelor pentru reliazarea backup-ului traditional pe banda;
 • Securitate - criptarea datelor si posibilitatea verificarii in mod continuu a gradului de recuperare a acestora si eliminarea riscului legat de transportul benzilor magnetice.

Backup cu deduplicare

Aceste solutii au fost dezvoltate pentru a face fata volumului tot mai mare de date prin identificarea si eliminarea datelor redundante inainte de inceperea procesului de backup. Se obtine astfel  reducerea la maximum a necesarului de capacitate de stocare si optimizarea performantelor intregului sistem de backup.

 

Beneficii cheie

 • Reducerea necesarului de capacitate de stocare - realizati economii de pana la 98% aferente spatiului de stocare si efectuati procesele de backup si restaurare a datelor cu o viteza de pana la 90% mai mare;
 • Implementare flexibila - puteti opta pentru deduplicarea la sursa sau deduplicarea la destinatie in functie de cerintele dumneavoastra specifice;
 • Reducerea latimii de banda - reduceti impactul asupra infrastructurii IT prin transferarea unui volum de redus cu 98% fata de metodele traditionale de backup;
 • Implementarea unor politici clare de deduplicare - optimizati procesul de backup prin configurarea unor politici de deduplicare a datelor in timpul procesului de backup sau la o data ulterioara.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .