Star Storage Parteneri
Solutii de top pentru afaceri de top

Colaborare si portal

Pentru a-si asigura succesul intr-un mediu economic competitiv si in permanenta schimbare, companiile trebuie sa vina in intampinarea cerintelor clientilor, partenerilor, angajatilor si detinatorilor de capital.

Desi au fost dezvoltate o serie de solutii, multe companii nu dispun de tehnologii integrate care sa le asigure un flux rapid si eficient al informatiei si comunicarii. Unele se regasesc in forma tiparita, indosariate sau nu, iar altele sunt "pastrate" in fisiere. 
De cele mai multe ori angajatii nu pot face schimb de informatii fie din cauza diferentelor de format de fisier sau a diferentei de sistem de operare, fie pentru ca nu au timpul necesar rasfoirii a paginii intregi pentru a putea gasi informatia necesara.

 

Astfel eficienta unei organizatii este compromisa in cele mai importante puncte: Comunicare, Colaborare, Coordonare.

 

Un portal este o colectie care integreaza informatii, aplicatii si servicii intr-o structura unitara.

 

Portalul ofera un singur punct de acces catre sisteme multiple si catre aplicatiile existente. Arhitectura portalului este scalabila si dispune de unelte flexibile de implementare, dezvoltare si management. Portalul faciliteaza colaborarea permitand coordonare, organizare; inglobeaza functii avansate de cautare si indexare necesare angajatilor si echipelor.

 

Beneficii

  • simplificarea fluxului informational;
  • reducerea costurilor operationale;
  • cresterea productivitatii angajatilor;
  • automatizarea proceselor.
 

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

Microsoft Skype pentru afaceri

Pe langa mesaje text, apeluri vocale si video, Skype for Business ofera si integrare avansata cu suita Microsoft Office, suport pentru un numar impresionant de participanti la conferinte si securitate la nivel corporate.

Vezi websiteul produsului
Microsoft Office 365

Office 365 ofera accesul la aplicatii si fisiere deja cunoscute si care sunt mereu accesibile si actualizate. Fie ca le folosesti online sau offline, la desktop sau din mers, de pe PC, Mac, iPad, tableta Android sau smartphone vei obtine rezultatele dorite folosind aceste aplicatii.

Vezi websiteul produsului

Inca ai intrebari? Solicita un demo

Inscrie-te astazi pentru o demonstratie gratuita
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .