Indiferent de pretul energiei electrice, costul abonamentului la serviciile cloud ramane constant

In StarVault ai costuri fixe cu infrastructura IT!

Ai costuri fixe cu infrastructura IT!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avand in vedere cresterea brusca si impredictibila a pretului de furnizare al energiei electrice in toata Uniunea Europeana ca urmare a unor modificari legislative si a contextului geopolitic actual, cu impact direct in tarifele de furnizare a energiei electrice in sensul unei majorari considerabile a acestora, costurile lunare privind alimentarea cu energie a infrastructurii IT proprii au suferit majorari semnificative.

 

Aceasta situatie determina din ce in ce mai multe companii sa-si accelereze decizia de migrare in cloud, pentru a evita cheltuielile asociate cu inlocuirea infrastructurii invechite, pentru a avea costuri lunare predictibile si pentru a gestiona lipsa acuta de personal specializat.

 

De peste 10 ani, platforma noastra de cloud – StarVault – bazata pe un centru de date de top de nivel Tier III local (Bucuresti) si pe o echipa de experti cu o experienta de neegalat in furnizarea solutiilor de infrastructura critica si cloud – a ajutat sute de clienti in calatoria lor spre transformarea digitala, livrand beneficii reale si ajutandu-i sa reduca semnificativ costurile.

Putem vorbi de un centru de date eficient din punct de vedere energetic, cu impact direct în costul total de utilizare, de la un PUE (Power Usage Effectiveness) mai mic de 1.6. Conform Uptime Institute valoarea medie a PUE a crescut în 2019 la 1.67 față de 1.58 in 2018. La Star Storage suntem orientati catre optimizarea utilizarii energiei si avem un PUE de 1.5, cu impact direct in factura lunara a clientilor nostri. Investim în permanență si ne concentram eforturile ca sa operam un centru de date verde, eficient din punct de vedere energetic, care sa creasca valoarea totala livrata catre clienții nostri si sa reduca TCO-ul.

 

Cu ajutorul serviciilor StarVault Apps2CLOUD acum poti uita de grijile asociate cu factura de energie electrica si iti poti configura propriul Cloud Privat, mai rapid ca niciodata. Fara investitii initiale si fara batai de cap primesti rapid un nivel maxim de performanta a resurselor de calcul si poti astfel redirectiona resurse financiare importante catre activitatile generatoare de profit din cadrul companiei tale.

 

O alternativa excelenta la achizitia de sisteme si echipamente scumpe, utilizarea serviciilor cloud iti ofera in plus si soluții de securitate cibernetică de nivel enterprise, servicii de protecție a datelor și continuitate și servicii de asistenta tehnica 24x7x365 pentru a permite afacerii tale sa functioneze fara probleme.

 

Rezultatul? O afacere mai agila, mai rentabila si mai inovatoare prin concentrare pe activitatile de baza si pe clienti, si nu pe administrarea infrastructurii IT.

Apelati cu incredere la specialistii Star Storage pentru o analiza gratuita a posibilitatilor de reducere a costurilor D-voastra prin externalizare. Dumneavoastra ne prezentati problemele – noi venim cu solutiile.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .