Star Storage Parteneri
Solutii de top pentru afaceri de top

Enterprise Cloud

StarVault Enterprise Cloud este mediul virtual dedicat organizatiilor care isi migreaza sistemul IT pe o platforma de „cloud privat” in regim de serviciu. Serviciul asigura acelasi regim de administrare, securizare si flexibilitate ca si un sistem traditional, adaugand scalabilitatea din cloud si nivelul ridicat de disponibilitate a Centrului de Date Star Storage (Tier 3).

Se adreseaza clientilor care doresc sa controleze alocarea resurselor hardware dedicate fara a aloca timp si bani pentru a administra infrastructura hardware!

 

Serviciul este special creat pentru afacerea ta deoarece:

 • Resursele sunt dedicate pe o platforma completa care ofera redundanta si disponibilitate de 99,9%;
 • Din consola de administrare se pot crea servere, adauga resurse si monitoriza parametrii de incarcare;
 • Datele sunt stocate pe un mediu protejat si izolat (nu parasesc Centrul de Date Star Storage din Bucuresti, Romania);
 • Licentele pentru Windows Server sunt incluse in abonament, indiferent cate servere se creeaza.

office enterprise, stocare cloud, spatiu stocare cloud, aplicatii cloud, administrare website, solutii it, arhivare digitala, cloud romania, servicii software, automatizare procese, automatizarea proceselor de business, spatiu de stocare cloud

Caracteristici

Star Storage va asigura resursele necesare platformei virtuale pe echipamente instalate in Centrul de Date Star Storage din Bucuresti. Platforma va functiona in regim de cloud privat, astfel ca resursele hardware sunt dedicate. Platforma este proiectata pentru disponibilitate maxima, scalabilitate si performanta, de aceea toate sistemele sunt dublate si interconectate, astfel incat sa fie evitata dependenta de un singur element (single point of failure).

 

Arhitectura hardware se bazeaza pe mai multe servere (noduri), configurate in cluster, astfel incat sa fie asigurata protectie in cazul in care apar defecte la nivel hardware (High Availability). In cazul in care unul dintre servere se defecteaza, sunt alocate resurse din zona de rezerva, astfel incat functionarea nu este intrerupta, iar performanta sistemului nu este afectata. Datele sunt stocate in retea de echipamente de stocare (SAN), echipamentele avand protectie la nivel de disc si interfete de comunicatii redundante (accesul la date se face prin multiple interfete FC, redundante).

 

Intreaga platforma este instalata in rack-uri dedicate, conectate la doua linii de alimentare electrica complet redudante, securizate anti-seismic. Pentru functionarea in conditii optime, se asigura monitorizare permanenta a alimentarii cu energie electrica, control al temperaturii si umiditatii aerului si monitorizare fizica a incintei. Climatizarea camerei este asigurata de echipamente redundante dimensionate sa acopere consumul maxim constructiv al centrului de date.

 

Clientul va utiliza resursele puse la dispozitie pe platforma virtuala prin tehnologia Microsoft (HyperV). Din interfata de management (Microsoft Azure Pack), pot fi configurate servere noi, pot fi oprite/pornite serverele existente sau modificati parametrii resurselor alocate (CPU, RAM, spatiu de stocare). In acceeasi interfata se configureaza volumele de stocare atasate fiecarui server, configuratiile retelelor private sau publice si drepturile de acces asupra resurselor. Gradul de utilizare a resurselor hardware poate fi monitorizat din rapoartele in timp real disponibile.

 

Accesul la serviciile de comunicatii de date (Internet, VPN, linii dedicate) este asigurat fie prin servicii dedicate, configurate in raport cu obiectivele de performanta sau business continuity asteptate.

 

Platforma se provizioneaza la cerere, urmand sa primesti pe email credentialele de acces in interfata de administrare.

Beneficii

 • Interfata de administrare Azure Pack;
 • Putere de procesare asigurata prin garantarea resurselor (CPU/RAM);
 • Capacitate de stocare protejata alocata pe echipamente enterprise. (SAN);
 • Platforma Microsoft HyperV;
 • Protectie la nivel hardware;
 • Protectie la nivel virtualizat;
 • Balansarea automata a gradului de incarcare a masinilor virtuale;
 • Replicarea asincrona locatia in de disaster recovery;
 • Servicii de comunicatii de date dedicate.

Inca ai intrebari? Solicita un demo

Inscrie-te astazi pentru o demonstratie gratuita
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .