Star Storage Parteneri
Servicii de top pentru afaceri de top

Servicii de mententanta software

Serviciile noastre de mentenanta pentru software va stau in permanenta la dispozitie atunci cand intampinati probleme cu platformele de management al informatiei sau aplicatiile de document imaging. Cresteti disponibilitatea aplicatiilor si eficienta prin servicii de suport oferite intr-un mod proactiv.

Oferta noastra

Serviciile de mentenanta pentru platforma de management al informatiilor

Acest serviciu va ofera acces nelimitat la actualizarile de produs software ale producatorului, precum si posibilitatea de a obtine noi versiuni ale produselor achizitionate, in masura in care aceste noi versiuni sunt disponibile, la producator, in perioada de valabilitate a serviciului. In plus, va oferim si servicii de asistenta tehnica pentru rezolvarea defectelor de fabricatie ale produselor software identificate pe parcursul operarii.

Serviciile de mentenanta pentru platforme document imaging

Acest serviciu va ofera un acces nelimitat la actualizarile de produs software ale producatorului, putand obtine versiuni noi ale produselor achizitionate daca acestea sunt disponibile, la producator, in perioada de valabilitate a serviciului. De asemenea, aveti acces la servicii de asistenta tehnica pentru rezolvarea defectelor de fabricaţie ale produselor software identificate pe parcursul operarii (ex: Star Capture, StarCaptureWeb, EMC Captiva, EMC ApplicationXtender, Abbyy Form Reader etc.).

Accesul la noile versiuni nu este limitat, companiile avand posibilitatea de a primi, la cerere, orice versiune (majora sau minora) nou-aparuta in perioada de valabilitate a serviciului. In acest serviciu nu sunt incluse serviciile de instalare si configurare a noilor versiuni, clientii avand numai dreptul asociat licentei de utilizare. Pe perioada de valabilitate a serviciului, va suntem la dispozitie pe portalul nostru de suport tehnic pentru a urmari modul in care am gestionat problemele intalnite sau pentru a sesiza noi probleme.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .