Servicii de top pentru afaceri de top

Servicii

MANAGED SERVICES​
Atunci cand compania ta nu are o persoana dedicata care sa monitorizeze, sa gestioneze si sa optimizeze infrastructura IT sau echipa actuala IT nu are timpul sau competentele necesare pentru a face acest lucru, poti apela la serviciile profesionale oferite de StarVault – Managed Services. Asiguram cu o echipa proprie de specialisti IT servicii de management si suport pentru infrastructura IT si/sau a aplicatiilor companiei tale.
Afla mai multe
Administrarea Serviciilor IT
Star Storage ofera o gama larga de servicii IT strategice, incepand cu operatiuni IT complete, pana la servici de suport pentru o aplicatie sau un sistem singular, pentru a ajuta clientii sa isi imbunatateasca flexibilitatea si eficienta, sa reduca costurile si sa maximizeze productivitatea angajatului.
Afla mai multe
Consultanta Cloud si Data Center
Conceptul si tehnologia de cloud computing au devenit de-a lungul timpului parte integranta a mediului de afaceri indiferent de dimensiunea companiei si domeniul de activitate in care activitati. Va permite sa va focusati pe ceea ce faceti mai bine si ceea ce genereaza profit, fara sa va mai bateti capul cu problemele generate de tehnologiile software si hardware.Modelul cloud computing inlocuieste cu succes modelul traditional avand o rata de adoptie in crestere la nivel mondial. Aceasta aduce la cel mai inalt nivel automatizarea proceselor tehnologice, lucru care in trecut era dificil de realizat, dar care acum va permite sa economisiti timp si implicit bani.
Afla mai multe
Instalare si suport tehnic
Star Storage ofera o gama cuprinzatoare de servicii de suport tehnic destinate intretinerii sistemelor IT si functionarii acestora la cel mai ridicat nivel.Nu este suficient sa gasiti solutii care sa corespunda cerintelor actuale ale afacerii. Trebuie sa va ganditi la cresterea ei si la faptul ca asigurarea eficientei optime a sistemelor de care dispuneti poate fi o sarcina complexa, consumatoare de resurse.
Afla mai multe
Integrare de sistem
Star Storage furnizeaza servicii complexe de integrare de sistem care includ planificare, design, implementare, training si suport. Lucrand cu cele mai bune platforme tehnologice, Star Storage ofera atat solutii standard cat si customizate, specifice anumitor industrii, pentru a veni in sprijinul nevoilor clientului.
Afla mai multe
Servicii de conversie digitala a documentelor de pe suport de hartie
StarHive ofera servicii de arhivare electronica a documentelor si de externalizare a proceselor bazate pe documente, reducand astfel volumul de documente in format fizic folosite de o companie si costurile asociate hartiei, eliminand riscul de pierdere sau de deteriorare a documentelor si scazand timpul necesar pentru a regasirea anumitor informatii.In plus StarHive creste gradul de control la nivelul proceselor in care sunt folosite documentele companiei si scade timpul necesar luarii deciziilor sau raspunderii la solicitarile clientilor.
Afla mai multe
Servicii de mententanta software
Serviciile noastre de mentenanta pentru software va sunt stau in permanenta la dispozitie atunci cand intampinati probleme cu platformele de management al informatiei sau aplicatiile de document imaging. Cresteti disponibilitatea aplicatiilor si eficienta prin servicii de suport oferite intr-un mod proactiv.
Afla mai multe
Stocare si infrastructura critica
Avem o echipa de arhitecti de solutii si de consultanti cu experienta si cu un nivel ridicat de cunostinte. Echipa poate furniza o gama larga de servicii de consultanta. Aceste servicii pot fi incluse intr-un proiect integrat sau pot fi independente.
Afla mai multe
Suport tehnic solutii software
Oferim servicii de suport si asistenta tehnica pentru solutiile si aplicatiile de management al informatiilor dezvoltate pe platforme enterprise de content management. Datorita personalului specializat, va putem oferi atat servicii on-site cat si de la distanta, atat pentru customizarile dezvoltate de noi cat si pentru solutiile complete si platformele de tip enterprise folosite in cadrul solutiilor.
Afla mai multe