Star Storage Responsabilitate sociala
Solutii de top pentru afaceri de top

Companie internationala de top telecom - Solutii de gestiune documente si procese

Prin strategia de dezvoltare a aplicatiilor de tip ECM (Enterprise Content Management) folosita am dezvoltat si implementat impreuna cu clientul nostru solutii complexe pentru managementul documentelor si proceselor de lucru in mai multe tari (Germania, Olanda, Marea Britanie) acoperind, astfel, o gama variata de nevoi de business.

Companie internationala de top telecom - Solutii de gestiune documente si procese - Servicii externalizate de gestiune a proceselor de afaceri bazate pe documente de la Star Storage.

 

Experienta indelungata in implementarea proiectelor de ECM a stat la baza abordarii de tip bottom-up pentru dezvoltarea si implementarea solutiilor propuse, fapt ce a generat beneficii rapide pentru clientul nostru si a contribuit semnificativ la cresterea gradului de incredere in tehnologia utilizata si in programul de implementare. Printre proiectele de succes implementate pentru acest client putem enumera:

 

  • Matter Management - pentru departamentul juridic. In urma implementarii acestei solutii toate documentele si comunicarea prin intermediul e-mail-ului au inceput sa fie administrate centralizat si reutilizate in cadrul departamentelor, dispersate din punct de vedere geografic, intr-un mod rapid si sigur prin implementarea unui sistem avansat de securitate la transferul si protectia informatiilor. In plus, intregul proces poate fi complet controlat direct de catre utilizatorii de business.
  • Biblioteca pentru documentele de proiect. Aceasta solutie a urmarit adunarea intr-un singur loc a documentelor aferente fiecarui proiect si facilitarea unui mediu de lucru colaborativ prin punerea intregului continut la dispozitia echipelor de lucru.
  • Procesarea notelor de creditare. Implementarea acestui sistem a contribuit semnificativ la accelerarea proceselor de revizuire si aprobare a notelor de credit prin utilizarea tehnicilor avansate de management al proceselor de afaceri. Avantajele sunt evidente, mai ales la nivel de costuri si timp, daca avem in vedere gradul de dispersie georgafica a echipelor/personalului de lucru in cazul fluxurilor de aprobare.
  • Arhivarea si managementul contractelor. Capacitatea de a captura si stoca intr-un mod adecvat toate contractele clientilor precum si integrarea cu aplicatiile software de font-office este un pas important pentru managementul tuturor informatiilor continute in contracte, nu doar al datelor generale ale contractului, ci si al documentelor semnate si al anexelor insotitoare.
  • Integrarea cu sisteme SAP/ERP si dezvoltarea unui portal B2B pentru plasarea comenzilor. Schimbul automat de ordine de achizitii cu cei mai importanti furnizori poate contribui major la reducerea timpului si efortului depus de ambele parti, precum si la imbunatatirea colaborarii. Am dezvoltat, astfel, o solutie care se integreaza cu aplicatii multiple de tip ERP si cu sistemul principal care ruleaza pe platforma SAP, pentru a genera o locatie unica de stocare a ordinelor de achizitii, care sa permita furnizorilor vizibilitate asupra acestora din momentul in care solicitarile au fost plasate.
  • Management Reporting Collaboration. Monitorizarea indicatorilor cheie de performanta si raportarea acestora catre management este o practica pentru orice companie de succes. Adunarea tuturor comentariilor responsabililor pe fiecare indicator cheie in parte, in fiecare luna, poate fi o activitate extrem de solicitanta daca este facuta manual sau prin intermediul e-mail-ului. Am dezvoltat, asadar, o solutie care sa se integreze cu sistemul de masurare a indicatorilor de performanta si care sa colecteze lunar comentariile persoanelor responsabile. Ulterior, pe baza datelor astfel colectate, se poate genera catre management, intr-un mod facil si extrem de sigur, un raport integrat, prin aplicarea tehnologiilor de tip IRM (Information Rights Management).

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .