DESCOPERA

Inovăm cu ajutorul tehnologiei și dezvoltam soluții pentru automatizarea documentelor si a proceselor de business, bazate pe AI (inteligență artificială) si abordare de tip “Low-Code”, pentru organizații de top din întreaga lume - soluții care optimizează costurile și fac munca mai usoara. Apreciem mințile curioase care nu încetează niciodată să pună întrebări, dispuse să inoveze și să facă lucrurile mai bine azi decât ieri. Căutăm persoane curajoase, pregatite să își asume in mod inteligent riscuri și atrase de oportunitatea de a lucra la cele mai provocatoare proiecte. Vino să faci diferența. La scară globală. Împreună. 

Locul potrivit pentru tine!

Lucrați cu cele mai bune tehnologii! Create de noi.Știm cât de important este să ai acces la cele mai noi tehnologii. In Star Storage, vă oferim posibilitatea de a lucra cu platforme software de ultimă generație, create de experții noștri proprii (proprie IP), platforme de succes la nivel global. Cu platformele noastre inovatoare și cu echipa de top, vei avea tot ce ai nevoie pentru a îți valorifica întregul potențial și pentru a iți atinge obiectivele de carieră.

Fii parte dintr-un succes global! Împreună cu parteneri globali și clienți extraordinari.Alăturați-vă echipei noastre și deveniți parte dintr-o poveste de succes globală. Cu sprijinul partenerilor noștri globali, veți avea oportunitatea de a construi și furniza soluții complexe pentru clienții majori din industriile de top din întreaga lume. Expertiza și dedicarea ta vor juca un rol esențial în modelarea viitorului companiei noastre și pentru a face diferența la scară globală.

Pune-ți amprenta personală asupra rezultatelor! Fără limite pentru ideile tale.Încurajăm ideile îndrăznețe și exprimarea personală și creativitatea. Vă încurajăm să vă puneți amprenta personală pe tot ceea ce faceți și să depășiți limitele a ceea ce este posibil. Fără limite în ceea ce privește ideile tale, vei avea libertatea de a inova și de a explora noi posibilități. Și când vei obține rezultate, vom fi acolo pentru a îți sărbători succesul și pentru a iți sprijini creșterea și dezvoltarea continuă.Solution Delivery / Functional Consultant
Consultantul Funcțional identifică cerințele funcționale / de business ale clienților companiei (analiza de business / funcțională), înțelege problemele si recomandă soluții, redactează documentul de specificații funcționale si alte documente specifice, configurează soluția software pentru clienți conform specificațiilor funcționale si asista clientul in testarea acesteia.

Divizie

 

IT Project Manager
Managerul de Proiecte IT este responsabil pentru supravegherea planificării și implementării proiectelor de tehnologie. Managerul de Proiecte IT lucrează îndeaproape cu clientul si cu resursele de implementare pentru a defini scopul, obiectivele și graficul de implementare al proiectului, pentru a crea planuri de proiect, pentru a gestiona resursele, pentru a urmări progresul și pentru a asigura finalizarea în timp util a livrabilelor în limitele bugetului și standardelor de calitate. De asemenea, comunică actualizările proiectului și riscurile părților interesate și colaborează cu echipele de implementare multi-disciplinare pentru a obține succesul proiectului.
Application Support Specialist
Persoana care ocupa poziția de Application Support Specialist este responsabila de întreținerea și asigurarea suportului tehnic pentru soluțiile bazate pe platformele noastre software (SEAL, StarCapture) utilizate de clienții noștri, atat din Romania cat si din piața internațională, rezolvând problemele tehnice și asigurându-se că utilizatorii finali primesc servicii de suport tehnic si asistenta la cel mai inalt nivel.
Virtualization & Cloud Engineer
Persoana care ocupa poziția de Application Support Specialist este responsabila de întreținerea și asigurarea suportului tehnic pentru soluțiile bazate pe platformele noastre software (SEAL, StarCapture) utilizate de clienții noștri, atat din Romania cat si din piața internațională, rezolvând problemele tehnice și asigurându-se că utilizatorii finali primesc servicii de suport tehnic si asistenta la cel mai inalt nivel.
Networking Engineer
Networking Engineer este responsabil de proiectarea, implementarea și întreținerea infrastructurii de rețea din centrul nostru de date, care include tehnologii Cisco, Fortinet, Citrix, F5. Candidatul ideal va avea o bună înțelegere a tehnologiilor și protocoalelor de rețea, precum și experiență în proiectarea și implementarea rețelelor complexe. Această poziție necesită abilități de rezolvare a problemelor, abilități de comunicare și capacitatea de a lucra în colaborare cu echipe multi-disciplinare.

Divizie

 

Senior Client Director for Financial Services, Telecom & Technology
Obiectivele prinicipale ale postului sunt gestionarea celor mai importante conturi din domeniul telecom, bancar, al asigurărilor si tehnologiei, proiectarea și implementarea unui plan strategic de afaceri, cu scopul extinderii, dezvoltarii bazei de clienți a companiei și asigurarii unei prezențe puternice în portofoliul de clienti si prospecti.

Divizie

 

Corporate Account Manager
Obiectivul postului este promovarea serviciilor companiei catre clienti si indeplinirea obiectivelor (financiare si non-financiare) si a indicatorilor de performanta stabiliti. Corporate Account Manager-ul va participa activ la dezvoltarea portofoliului de clienti, prin idenficarea si/ sau generarea de oportunitati noi si va promova catre clienti, prin intalniri si prezentari, solutiile si serviciile Star Storage.
Solutions Consultant, Global Presales
Obiectivul postului este asigurarea suportului necesar echipei de vanzari, pentru promovarea solutiilor aferente diviziei Digital Business Solutions, identificarea si calificarea tehnica a oportunitatilor de afaceri, realizarea de demonstratii (Proof of Concept, Proof of Technology), oferte tehnice si sedinte de preanaliza.
Technology Consultant
Obiectivul postului este de a oferi consultanta clientilor si a propune solutii tehnice de inalta calitate bazate pe ultimele produse si tehnologii Star Storage, Noul coleg va defini, proecta, implementa si configura solutiile agreate, va oferi training si asistenta post-implementare pentru solutiile furnizate.
Application Administrator
Obiectivul postului este administrarea fluxului de arhivare fizica si conversie si monitorizarea fluxului de procesare. Noul coleg va analiza cerintele beneficiarului si configura fluxul de procesare conform specificatiilor, va elabora specificatii functionale pentru aplicatii / servicii.