DOCS2CLOUD -
Gestionarea documentelor si arhivarea electronica ca serviciu oferit de SEAL

DOCS2CLOUD

Gestionarea documentelor si arhivarea electronica ca serviciu oferit de SEAL

În lumea de astăzi cu un ritm rapid și condusă de digital, gestionarea eficientă a documentelor și arhivarea electronică sunt esențiale pentru organizațiile care se străduiesc să sporească productivitatea, să reducă costurile și să asigure conformitatea. Gestionarea și arhivarea documentelor oferite ca serviciu, bazate pe SEAL și furnizate din centrul nostru de date Tier-III, este o soluție de ultimă oră concepută pentru a răspunde acestor provocări. Cu arhitectura sa bazată pe metadate, capabilitățile bazate pe inteligență artificială și abordare low-code, SEAL dă putere organizațiilor să gestioneze eficient conținutul nestructurat, asigurând în același timp conformitatea și atenuând riscurile.

 

Gestionarea eficientă a documentelor și arhivarea electronică sunt esențiale pentru afacerile moderne. Odată cu creșterea exponențială a conținutului digital, organizațiile se confruntă cu numeroase provocări, inclusiv cresterea volumului de date, preocupări de securitate, cerințe de conformitate și nevoia de automatizare a proceselor pentru a îmbunătăți eficiența. Gestionarea documentelor și arhivarea electronică ca serviciu, bazate pe platforma noastră emblematică SEAL, sunt concepute pentru a aborda direct aceste
provocări.

Provocări și implicații în afaceri

Organizațiile de astăzi se confruntă cu mai multe provocări presante în ceea ce privește gestionarea documentelor și arhivarea electronică:

 • Costuri operaționale: sistemele tradiționale bazate pe hârtie și fluxuri de lucru ineficiente ale documentelor duc la creșterea costurilor operaționale.
 • Supraîncărcare de date: volumul de date nestructurate (documente, fișiere audio-video, imagistică medicală) continuă să crească, ceea ce face dificilă gestionarea și utilizarea informațiilor valoroase.
 • Procese manuale: manipularea manuală a documentelor și introducerea manuala a datelor au ca rezultat ineficiență și erori.
 • Povara conformității: reglementări precum GDPR necesită măsuri stricte de guvernare și protecție a datelor, crescând complexitatea gestionării documentelor.
 • Riscuri de securitate: Accesul neautorizat, încălcările de date și scurgerile de informații sunt amenințări constante.

Implicații în afaceri:

 • Depășiri de costuri: procesele ineficiente de gestionare a documentelor au ca rezultat creșterea costurilor operaționale.
 • Productivitate și eficiență reduse: manipularea manuală a documentelor și extragerea datelor relevante încetinesc procesele și reduc productivitatea angajaților.
 • Riscuri de conformitate: Nerespectarea cerințelor de reglementare poate duce la sancțiuni financiare severe și deteriorarea reputației unei organizații.
 • Vulnerabilitatea informațiilor: Măsurile de securitate inadecvate pot duce la scurgeri de date și pot compromite informațiile sensibile.

Soluția noastră

Construit pe platforma noastră de automatizare, conformitate și eficiență a conținutului, de tip low-code, SEAL, DOCS2CLOUD este o soluție de ultimă generație concepută pentru a eficientiza gestionarea documentelor, automatizarea și arhivarea electronică în cloud.

 

DOCS2CLOUD profită de puterea SEAL și a centrului nostru de date local cu o securitate inalta Tier-III pentru a oferi o soluție cuprinzătoare la aceste provocări:

 • Eficiența conținutului: SEAL gestionează eficient diferite forme de conținut nestructurat, inclusiv documente, e-mailuri și fișiere audio-video.
 • Conformitatea și guvernanța conținutului: Soluția asigură conformitatea cu reglementări precum GDPR, oferind capabilități solide de guvernare a informațiilor.
 • Arhitectură bazată pe metadate: SEAL utilizează metadate pentru a clasifica, organiza și prelua documente, îmbunătățind viteza, capacitatea de căutare și accesul.
 • Abordare low-code: Platforma oferă o interfață low-code ușor de utilizat, permițând organizațiilor să creeze fluxuri de lucru personalizate și să automatizeze procesele cu ușurință.
 • Bazat pe AI: algoritmii AI avansati analizează conținutul pentru a extrage informații valoroase, ajutând luarea deciziilor.

Arhitectură

docs2cloud,arhivare electronica, arhivare documente contabile, arhivarea documentelor contabile, program de arhivare, gestionarea documentelor, software resurse umane, automatizarea proceselor, solutii it, software ca serviciu, arhivare digitala, managementul contractelor, Star Storage

Propunere de valoare

Solutia noastra de gestionarea documentelor și arhivarea ca serviciu se remarcă prin propunerea sa unică de valoare:

 • FĂRĂ costuri inițiale: Implementarea unui sistem digital de gestionare a documentelor de la zero poate fi costisitoare. Alegând o ofertă de software ca serviciu, organizațiile evită cheltuielile inițiale semnificative, făcând acest serviciu mai accesibil pentru companiile de toate dimensiunile.
 • Plătiți pe măsură: Abordarea „as-a-service” permite organizațiilor să plătească doar pentru resursele pe care le folosesc.
 • Gata de utilizare din ziua 1: Serviciile sunt de obicei gata pentru utilizare imediată, eliminând procesul de configurare, consumator de timp, asociat cu soluțiile complexe clasice.
 • Scalabilitate: Ca un serviciu din centrul nostru de date Tier-III, SEAL este ușor de scalat pentru a se adapta nevoilor în evoluție ale organizațiilor.
 • Conceput pentru afaceri: SEAL nu este doar o platformă software excelentă – permite o gamă largă de cazuri de utilizare în afaceri, de la arhivare electronică și semnătură electronică până la gestionarea contractelor, automatizarea documentelor de resurse umane, automatizarea documentelor financiare, managementul cazurilor juridice și conformitatea cu reglementările de guvernare, toate într-o singură platformă.
 • Eficiență prin automatizare: Pe lângă gestionarea documentelor digitale, prin automatizarea fluxurilor de lucru și proceselor centrate pe documente, organizațiile pot îmbunătăți semnificativ eficiența și pot reduce costurile operaționale.
 • Atenuarea riscurilor: Caracteristicile de conformitate și măsurile de securitate ale SEAL ajută organizațiile să reducă riscurile asociate cu încălcarea datelor și neconformitatea.

Exemple de cazuri de utilizare

Platforma noastră, SEAL, oferită ca serviciu de la centrul nostru de date Tier-III local, poate fi configurată pentru diferite cazuri de utilizare, inclusiv:

 

 • e-Arhivare și e-Semnătură: eficientizați arhivarea digitală și activați semnăturile electronice sigure.
 • Managementul Contractelor: simplificați crearea, gestionarea și urmărirea contractelor.
 • Automatizarea documentelor de resurse umane: Automatizați procesele de HR, cum ar fi integrarea, evaluările performanței și administrarea beneficiilor.
 • Automatizarea documentelor financiare: Gestionați eficient documentele financiare, facturile și extrasele.
 • Managementul cauzelor juridice: eficientizați fluxurile de lucru juridice, descoperirea documentelor și urmărirea cazurilor.
 • Guvernare Conformitatea cu reglementările: Asigurați conformitatea cu reglementările și standardele specifice industriei.

Beneficii pentru clienții noștri

Prin implementarea managementului și arhivării documentelor ca serviciu oferit de SEAL, oferă clienților noștri câteva beneficii cheie:

 

·         Reducerea costurilor: Procesele simplificate și costurile operaționale reduse duc la economii semnificative de costuri în timp.

·         Productivitate sporită: Prin automatizarea sarcinilor legate de documente, angajații se pot concentra pe activități cu valoare mai mare, sporind productivitatea generală.

·         Colaborare eficientă: SEAL promovează colaborarea fără întreruperi, oferind acces centralizat la documente și procese de aprobare simplificate.

·         Securitate îmbunătățită a datelor: Măsurile de securitate robuste ale SEAL protejează informațiile sensibile, reducând riscul de încălcare a datelor.

·         Asigurarea conformității: Organizațiile pot îndeplini cu încredere cerințele de reglementare și pot evita penalitățile costisitoare.

·         Scalabilitate: Pe măsură ce organizațiile cresc, SEAL se poate adapta cu ușurință pentru a satisface volume crescute de documente și nevoile utilizatorilor.

·         Fiabilitate: Centrul nostru de date Tier-III asigură disponibilitate ridicată și redundanță a datelor, minimizând timpul de nefuncționare.

 

·         Personalizare: Abordarea low-code permite organizațiilor să adapteze fluxurile de lucru și procesele la cerințele lor unice.

RESURSE UTILE

Automatizarea Proceselor Financiar-Contabile

Profil de soluţie

Administrarea Contractelor
powered by SEAL

Profil de soluţie

Automatizarea Proceselor de Inginerie si Constructii

Profil de soluţie

Gestionarea documentelor și arhivarea electronică powered by SEAL

Profil de soluţie

CITEŞTE ÎN CONTINUARE

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

Solutie software de ultima generatie bazata pe metadate si AI pentru asigurarea eficientei si conformitatii continutului, platforma low-code pentru automatizarea proceselor digitale.

Inoveaza si accesează potențialul maxim al biroului tau digital cu o solutie moderna pentru administrarea unificata a informatiilor si arhivelor electronice

Vezi produs Vezi site
Captura si procesarea inteligenta a documentelor

StarCapture Enterprise este o platforma profesionala pentru captura si extragerea datelor din documente care transforma hartia in informatii digitale si continutul nestructurat in date valoroase care alimenteaza si ofera suport decizional puternic in procesele de afaceri contribuind in acelasi timp la eficientizarea initiativelor de trasformare digitala.

Vezi produs

Inca ai intrebari? Solicita un demo

Inscrie-te astazi pentru o demonstratie gratuita
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .

Solicită o demonstrație live bazată pe cerințele tale specifice, care te va convinge cât de simplu și eficient este să lucrezi cu serviciul Docs2Cloud!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.