Arhivarea Electronica conform legii
În era digitală, securitatea și conformitatea informației au devenit esențiale pentru orice organizație. Legislația românească, prin Legea 135/2007, stabilește criteriile stricte privind arhivarea electronică.
Afla mai multe
Automatizarea documentelor si proceselor de retail
Dinamica preferintelor clientilor si cresterea costurilor operationale, pune presiune pe profitabilitatea multor companii de retail in prezent. Schimbarea este inevitabila. Comerciantii cu amanuntul trebuie sa decida daca vor fi printre cei care conduc evolutia industriei sau daca vor urma pur si simplu liderii. Este timpul sa alegeti excelenta operationala pentru fiecare punct de retail si sa gestionati mai eficient atat forta de munca cat si procesele din back-office prin managementul digital si automatizat al intregului lant de aprovizionare și al contractelor.
Afla mai multe

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .