Solutiile de back-up si restore

StarVault Backup2Cloud (Back-up in Cloud)

Solutiile de back-up si restore permit organizatiei tale sa-si imbunatateasca semnificativ activitatile de protectie a datelor si sa implementeze o gama variata de servicii chiar si in cazul generarii unor volume foarte mari de date.

 

StarVault Backup2Cloud este o solutie de protectie a datelor usor de integrat, care se realizeaza atat la nivelul sistemului de fisiere cat si din structuri complexe (baze de date, servere virtuale etc), cu un design redundant si disponibila in doua versiuni special proiectate pentru a putea raspunde cat mai bine cerintelor de protectie a datelor.

 

Serviciul este pus la dispozitie din platforma de cloud privat a Star Storage din Centrul de Date din Bucuresti. Infrastructura care deserveste serviciul este proiectata pentru un grad ridicat de disponibilitate (servere dedicate redundante, echipamente de stocare in SAN) cat si pentru securitatea datelor (protectie RAID, protectie prin criptare).

Alege solutia potrivita afacerii tale

  • StarVault Cloud Backup Start protejeaza datele de pe echipamentele clientului prin realizarea la intervale programate a copiilor de siguranta. Solutia de backup protejeaza datele stocate la nivel de fisiere, restaurarea putându-se face la nivel granular.
  • StarVault Cloud Backup Pro este solutia completa de backup pentru datele de pe servere. Solutia permite backup la structura de sistem de operare, fisiere, baze de date sau masini virtuale cu posibilitatea restaurarii datelor granular sau complet.

De ce StarVault

1.Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar

Vezi cel mai nou video de prezentare

StarVault Backup2Cloud este un serviciu Cloud care iti permite sa-ti protejezi munca si datele cu zero investitie initiala si plata lunara, intr-un mod simplu si rapid.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .