Servicii de top pentru afaceri de top

Servicii Consultanta Cloud & Data Center

Conceptul si tehnologia de cloud computing au devenit de-a lungul timpului parte integranta a mediului de afaceri indiferent de dimensiunea si domeniul de activitate al companiei. Modelul cloud computing inlocuieste cu succes modelul traditional avand o rata de adoptie in crestere la nivel mondial.

 

Aceasta aduce la cel mai inalt nivel automatizarea proceselor tehnologice, lucru care in trecut era dificil de realizat, dar care acum va permite sa economisiti timp si implicit bani prin adoptia serviciului potrivit afacerii tale.

 

Pentru a maximiza impactul solutiilor cloud asupra afacerii tale, expertii nostri analizeaza procesele din interiorul companiei, nevoile tale de business si iti recomanda cele mai potrivite solutii cloud pentru a-ti atinge obiectivele.

 

Echipa Star Storage livreaza solutii complexe de cloud privat, atat in locatia clientilor cat si intr-un mediu public (centru de date sau furnizori globali de servicii de cloud public). 

 

Serviciile noastre acopera

  • Consultanta strategica– te ajutam sa definesti strategia de migrare in cloud si sa stabilesti un plan de migrare. Planificarea include workshop-uri, evaluari si design macro ale posibilelor soluti.
  • Servicii de migrare catre cloud– facem consultanta in proiectarea noilor procese cat si managementul proiectului de migrare astfel incat totul sa decurga natural, cu impact minim asupra afacerii tale.

Etapele de identificare a celei mai bune solutii

1. Definirea strategiei, cu focus catre obiectivele de business, cresterea competitivitatii si flexibilitatii afacerii;

2. Analiza proceselor actuale in urma careia sa iti recomandam tehnologiile potrivite;

3. Livrarea solutiei complete, cu o echipa de specialisti experimentata in proiectele asemanatoare.

De ce StarVault

1. Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .