Star Storage Responsabilitate sociala
Servicii de top
pentru afaceri de top

Consultanta in domeniul stocarii si infrastructurii critice IT

Avem o echipa de arhitecti de solutii si de consultanti cu experienta si cu un nivel ridicat de cunostinte. Echipa poate furniza o gama larga de servicii de consultanta. Aceste servicii pot fi incluse intr-un proiect integrat sau pot fi independente.

Oferta noastra

  • Evaluarea tehnica a aplicatiilor si infrastructurii existente (examinarea situatiei existente);
  • Identificarea nevoilor si solicitarilor clientului folosind experienta acumulata de consultantii de afaceri si cele mai bune practici din domeniu;
  • Proiectarea arhitecturii de ansamblu a solutiei, inclusiv a serviciilor care trebuie furnizate. La alegerea componentelor solutiei se tine seama de cerintele clientului, fiind identificate serviciile care corespund cel mai bine solicitarilor acestuia;
  • Definirea mediului de dezvoltare si integrare;
  • Identificarea riscurilor solutiei, oportunitatilor si relatiilor de interdependenta;
  • Proiectarea si documentarea solutiei.

Pregatirea tehnica teoretica dublata de experienta dobandita in urma instalarilor la sediul clientului, configurarilor, adaptarii sistemelor, solutionarii problemelor de depanare au contribuit la dezvoltarea competentelor specialistilor Star Storage in proiectarea si instalarea solutiilor promovate si la asigurarea cunostintelor de baza necesare pentru alegerea solutiei optime in conformitate cu cerintele specifice ale clientului.

 

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .