Servicii de top pentru afaceri de top

Servicii

StarVault Backup2Cloud (Back-up in Cloud)
Solutiile de back-up si restore permit organizatiei tale sa-si imbunatateasca semnificativ activitatile de protectie a datelor si sa implementeze o gama variata de servicii chiar si in cazul generarii unor volume foarte mari de date.
Afla mai multe
StarVault Anywhere
Serviciul de partajare sincronizata a informatiilor pe o platforma de cloud privat, securizata, de pe orice terminal (smartphone, tableta, laptop, desktop). Informatiile nu parasesc spatiul securizat al organizatiei, nu sunt expuse accesului neautorizat in timp ce pot fi accesate de utilizatori de oriunde. Fisierele se sincronizeaza automat in timp ce organizatia pastreaza controlul.
Afla mai multe
StarVault Colocation
Serviciul de gazduire a echipamentelor clientilor in rack-uri complet echipate, in propriu Centru de Date nivel Tier III, construit conform specificatiilor Uptime Institute, cea mai reprezentativa institutie in domeniul constructiei si operarii unui centru de date si inaugurat in anul 2009.
Afla mai multe
StarVault Connectivity
Serviciu construit cu maxima flexibilitate, oferind multiple optiuni atat prin prisma furnizorilor de telecomunicatii, fiind un centru de date neutru, cat si prin tipurile de conectivitate posibile.
Afla mai multe
StarVault Cybersec
Indiferent de tipul de atac cibernetic, in StarVault ai masuri speciale pentru recuperarea datelor si continuitatea operatiunilor.
Afla mai multe
StarVault Anti-DDoS
Daca infrustructura ta IT este expusa in internet atunci poti fi tinta atacurilor de tip DDoS (Denial of Service) care au scopul de a-ti limita accesul la serviciile si aplicatiile de afaceri.
Afla mai multe