Planul de recuperare a datelor in caz de dezastru

StarVault DR2Cloud (Disaster Recovery)

Cu StarVault Disaster Recovery ai protectie maxima pentru infrastructura virtuala si serviciile hostate pe aceasta, direct din locatia ta.

 

Planul de recuperare a datelor in caz de dezastru (Disaster Recovery Plan) reprezinta un element esential pe care orice organizatie trebuie sa il puna in aplicare cu scopul de a se proteja de efectele unor evenimente negative neprevazute (de la un atac cibernetic, defectiuni de echipament, pana la dezastre naturale).

 

Planul de Disaster Recovery adreseaza exclusiv sistemele IT care sustin procese critice de business, ca si parte a Planului de Continuitate a Afacerii in caz de dezastru (Business Continuity Plan). Scopul implementarii unui plan de DR este ca o afacere sa-si reia activitatea si sa continue sa functioneze cat mai aproape de normal intr-un timp cat mai scurt.

 

Centrul de date Star Storage, prin localizarea in aceeasi cladire cu cel mai mare nod de interconecatre a operatorilor de telecom, acceseaza servicii de la orice operator national, dar si de la operatori internationali importanti. Accesul la retelele partenerilor se face direct la nivel de back-bone, retea care are deja o redundanta mare.

 

StarVault Internet Start asigura acces la o latime de banda de transfer de date de pana la 100 Mbps in Romania si 10 Mbps acces International.

 

StarVault Internet Advanced este serviciul avansata care aduce in plus protectie prin utilizarea tehnologiilor din firewall, IPS/IDS si posibilitatea de a utiliza sesiuni de VPN ocazional.

De ce StarVault

1.Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar.

StarVault DR2Cloud (Disaster Recovery) servicii

StarVault Backup2Cloud (Back-up in Cloud)

Solutiile de back-up si restore permit organizatiei tale sa-si imbunatateasca semnificativ activitatile de protectie a datelor si sa implementeze o gama variata de servicii chiar si in cazul generarii unor volume foarte mari de date.

Vezi serviciu
StarVault Cybersec

Indiferent de tipul de atac cibernetic, in StarVault ai masuri speciale pentru recuperarea datelor si continuitatea operatiunilor.

Vezi serviciu

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .