Star Storage Parteneri
Servicii de top pentru afaceri de top

Servicii de prelucrare fond arhivistic

Legislatia cere ca arhivarea documentelor sa se faca cu respectarea anumitor reguli (fara parti metalice, fiecare dosar trebuie sa aiba o eticheta standard, etc) iar Star Storage ofera servicii care sunt in concordanta cu legislatia in vigoare:
• Servicii de organizare a documentelor in unitati arhivistice;
• Servicii de inventariere a documentelor.

Arhivare fizica documentatie generala

Serviciul AF - Arhivare fizica documentatie generala va pune dispozitie o metoda de externalizare a operatiilor de gestiune a arhivei fizice de documente in vederea eficientizarii activitatilor zilnice din cadrul companiei.

 

Companiile aleg de multe ori sa se ocupe singure de gestionarea arhivelor lor fizice.

 

Totusi, pe masura ce volumul documentelor creste, complexitatea pe care o presupune gestionarea acestora se amplifica. Nu de putine ori, aceste documente sunt depozitate in spatii improprii, iar in cazul izbucnirii unui incendiu sau in cazul altor evenimente neprevazute, intreaga mostenire legala a companiei este pusa in pericol.

  • Servicii de depozitare;
  • Servicii de livrarea documentelor;
  • Servicii de distrugere a documentelor.
 

Colectarea si distrugerea securizata a documentelor in conformitate cu legea

  • Asigura securitatea informatiilor din cadrul companiei, colectand responsabil documentele emise pe suport de hartie!
  • Fii in concordanta cu legislatia in vigoare si distruge in mod securizat documentele interne reducand considerabil expunerea companiei si riscurile asociate!
  • Elibereaza-te de grija securizarii documentelor din cadrul companiei!

In fiecare zi volumul de informatii strategice din cadrul companiilor care ajung in centrele de colectare (hartie, plastic etc) sau pur si simplu la cosul de gunoi cunoaste un trend ascendent, demn de luat in seama. Se arunca in mod necontrolat de exemplu planuri de afaceri, strategii de marketing, liste cu clientii strategici, ciorne, notite, documente juridice, contracte, precum si multe alte documente pe suport de hartie care pot contine informatii confidentiale si care pot pune in pericol pozitionarea companiei in piata.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .