Clienti pe care ii numim prieteni

Clientii nostri

Star Storage are peste 15 ani de experienta pe piata romaneasca si pe langa prezenta sa nationala, compania s-a extins pe plan international prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume.

Industrie

 

Companie de top telecom - Servicii de Arhivare documente clienti
Inainte de implementarea solutiei de arhivare documente clienti, toate contractele clientilor erau stocate intr-o baza de date veche, ce nu mai corespundea nevoilor companiei.

Industrie

 

Companie internationala de top telecom - Solutii de gestiune documente si procese
Companie internationala de top telecom – Solutii de gestiune documente si procese Prin strategia de dezvoltare a aplicatiilor de tip ECM (Enterprise Content Management) folosita am dezvoltat si implementat impreuna cu clientul nostru solutii complexe pentru managementul documentelor si proceselor de lucru in mai multe tari (Germania, Olanda, Marea Britanie) acoperind, astfel, o gama variata de nevoi de business.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .