Star Storage Servicii de conversie digitala
Produse de top pentru afaceri de top

ING – Servicii de productie a documentelor informative privind evolutia sistemului de pensii private

"Compania noastra este un jucator important pe piata romaneasca de asigurari de viata, pensii facultative si pensii administrate privat. Pentru ca pretuim foarte mult relatia cu fiecare dintre clientii nostri, consideram ca toate canalele de comunicare cu acestia sunt foarte importante....." Anne Marie Diaconu, Director Administrativ, ING SAFPAP S.A.

"Compania noastra este un jucator important pe piata romaneasca de asigurari de viata, pensii facultative si pensii administrate privat. Pentru ca pretuim foarte mult relatia cu fiecare dintre clientii nostri, consideram ca toate canalele de comunicare cu acestia sunt foarte importante. De exemplu, informarile anuale privind situatia activului personal al participantilor la fondurile noastre de pensii reprezinta un punct de contact pe cat de important, pe atat de delicat din punct de vedere logistic. În primul rand, deoarece scrisorile contin foarte multe informatii variabile dificil de gestionat - si de aceea este vital ca fiecare informare sa ajunga la destinatarul corect. Prin urmare, am dorit sa lucram cu un partener care dispune de cea mai buna tehnologie de la noi, care ne putea asigura securitatea livrarii aces­tor informatii catre clientii nostri, viteza de reactie si un timp de executie record pentru piata noastra, optimizarea bazei de date si costuri minime de productie. Modul de lucru pe care l-am implementat cu Star Storage este foarte simplu si, în acelasi timp, beneficiem de cel mai lin flux de productie a documentelor."

 

Anne Marie Diaconu, Director Administrativ, ING SAFPAP S.A.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .