Protectia Datelor in Cloud

DR4SAP
Studiile au arătat că întreruperile au un impact negativ semnificativ asupra unei organizatii. Acest timp de nefuncționare are nu numai un impact financiar, dar poate afecta și reputația companiei, moralul angajaților și loialitatea clienților. În mod surprinzător, nu toate companiile au o politică globală de recuperare în caz de dezastru si mai ales a aplicatiilor core cum este SAP. StarVault DR4SAP este o solutie completa de recuperare in caz de dezastru care transfera datele din aplicatia SAP intr-o locatie secundara. Astfel, datele din aplicatia SAP sunt intotdeauna disponibile, iar afacerea si colegii tai nu au de suferit.
Afla mai multe
BUSINESS CONTINUITY SITE
Planul de continuitate a afacerii in caz de dezastru (Business Continutity Plan) implica identificarea gradului de expunere a unei organizatii la riscuri externe si interne. Pe baza acestor informatii este planificat un set de procese care sa duca la preventia dezastrelor si la recuperarea rapida in caz de dezastru fara a afecta competitivitatea, credibilitatea si integritatea organizatiei.
Afla mai multe

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .