Star Storage Servicii de conversie digitala
Produse de top pentru afaceri de top

Companie de top telecom - Servicii de arhivare documente clienti

Inainte de implementarea solutiei de arhivare documente clienti, toate contractele clientilor erau stocate intr-o baza de date veche, ce nu mai corespundea nevoilor companiei. Contractele erau scanate, transformate in documente 'tiff' si incarcate manual in baza de date, folosind o interfata de administrare. Acum, solutia Star Storage are rolul unui depozit centralizat de documente, integrat cu diverse alte aplicatii (nu doar cu cea solicitata initial) si ajuta la gestionarea tuturor documentelor legate de dosarele sau solicitarile clientilor.

Companie de top telecom - Arhivare documente clienti - Servicii de Arhivare electronica si analogica (microfilm) pentru documente de la Star Storage

 

Toate contractele clientilor si documentele aferente acestora trebuie sa fie stocate intr-un sistem informatic in scopul de a fi usor preluate si consultate de catre personalul autorizat.

 

Inainte de implementarea solutiei de arhivare documente clienti, toate contractele clientilor erau stocate intr-o baza de date veche, care nu mai corespundea nevoilor companiei. Contractele erau scanate, transformate in documente 'tiff' si incarcate manual in baza de date, folosind o interfata de administrare.

 

Recent, o noua aplicatie pentru activarea conturilor de client a fost implementata in toate centrele de vanzare.

 

Vechea solutie de stocare a documentelor nu s-ar fi putut integra cu acest sistem nou intrucat oferea functii foarte limitate de integrare cu alte aplicatii. De asemenea, au aparut diverse erori, care nu au putut fi corect localizate si rezolvate din cauza lipsei de mentenanta.

 

Datele care au fost migrate insumau cativa terabytes de fisiere stocate, cu o crestere anuala estimata la peste 1 TB si aproape 1000 de utilizatori care folosesc aplicatia aproape toti concomitent.

 

Cel mai mare volum de tranzactii inregistrat a fost de peste 2.000 de contracte pe ora.

 

Un nou sistem a fost furnizat, pastrand functionalitatea existenta, dar in acelasi timp adaugand flexibilitatea  si usurinta in administrare, atribute extrem de necesare.

 

Acum, solutia Star Storage are rolul unui depozit centralizat de documente, integrat cu diverse alte aplicatii (nu doar cea solicitata initial) si ajuta la gestionarea tuturor documentelor legate de dosarele sau solicitarile clientilor.

 

Sistemul le ofera, de asemenea, utilizatorilor o noua functie pentru actualizarea ulterioara a continutului documentelor atasate.

 

Formatele fisierelor, de asemenea, nu mai reprezinta o limitare. Schimbarile de continut (adaugarea / eliminarea de pagini) pot fi acum facute pentru fisierele care contin imagini scanate si pentru alte formate de fisiere.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .