Gazduire aplicatii in Cloud

SAP2Cloud
StarVault SAP2Cloud este solutia de gazduire a aplicatiei SAP in cloud-ul StarVault, ideala pentru a raspunde cat mai bine nevoilor de utilizare, scalare eficienta a resurselor IT si imbunatatire a performantei platformei SAP.
Afla mai multe
Apps2Cloud
Apps2Cloud este serviciul de migrare a aplicatiilor de afaceri instalate on-premises pe o infrastructura IT agila, livrata in regim cloud, disponibila permanent la un nivel de calitate garantat financiar. Acum poti sa eliberezi intregul potential al aplicatiilor tale (CRM, ERP, site-uri web, orice aplicatie de afaceri), fara investitii costisitoare in infrastructura si fara costuri mari asociate cu personal specializat, pentru un nou nivel de performanta si productivitate.
Afla mai multe

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .