Star Storage Cred in Romania
Suntem viitorul noilor generatii

Cred in Romania

CRED in ROMANIA este un program al Fundatiei Star Storage care a fost initiat de catre compania Star Storage in luna decembrie 2012. Aceast program a fost preluat de catre Fundatia Star Storage, in luna mai 2013 cand a fost infiintata aceasta.

Initiativa "Cred in Romania" este un program de responsabilitate sociala marca Star Storage, diferit de initiativele anterioare pentru ca prin proiectele pe care le va implementa isi propune sa atinga urmatoarele obiective:

  • constientizarea de catre publicul larg a problemei referitoare la irosirea talentelor romanesti si implicit a efectelor negative pe termen mediu si lung;
  • schimbarea mentalitatii cu privire la sustinerea, promovarea si dezvoltarea romanilor de valoare;
  • descoperirea, incurajarea, aprecierea, sustinerea, promovarea si dezvoltarea romanilor exceptionali;
  • investirea in romanii de valoare si deschiderea de oportunitati pentru acestia.

"Romania este o tara binecuvantata cu adevarate valori si reale talente care asteapta sa iasa la lumina, sa fie gasite si recunoscute. "Cred in Romania"reprezinta raspunsul si reactia Star Storage la problemele societatii romanesti, o societate in care valorile reale sunt tot mai putin vizibile si apreciate, o societate a oamenilor pesimisti si fara aspiratii in care, din pacate, tot mai multi au incetat sa viseze la mai mult si mai bine.

 

Este vorba despre copilul supradotat, despre artistul exceptional, despre sportivul de aur si despre multi altii, iar toate aceste exemple, dar si altele, sunt adevarate comori nationale care se irosesc sau de pe urma carora profita alte natiuni. Sunt atatia romani exceptionali care au ales insa sa plece din tara, pentru ca strainatatea le-a oferit ceea ce propria tara nu a fost in stare sa le ofere. In alte tari, acesti romani sunt foarte apreciati, iar eforturile, stradania, performanta si pasiunea lor sunt recunoscute la adevarata valoare.

"O alta problema a societatii romanesti este aceea ca romanii au uitat ce inseamna sa fii roman, ce inseamna sa te mandresti cu faptul ca esti roman. Romanilor le este rusine ca sunt romani si sa-si recunoasca nationalitatea, atunci cand calatoresc in alta tara sau in fata unor straini.

 

Pentru ca Star Storage este o companie romaneasca 100% si ne mandrim cu asta, consideram ca este de datoria noastra sa recunoastem adevaratele valori romanesti, pentru ca mai presus de toate sunt ai nostri, sunt romani. Pentru ca doar respectandu-i si pretuindu-i pe ei, ne respectam si ne pretuim pe noi insine.

 

Dar si pentru ca vrem sa dovedim ca si in Romania se pot obtine succesul si performanta bazate pe principii sanatoasevaloare, efort, onestitate si integritate.", a declarat Catalin Paunescu.


RON

I choose to pay online with Credit/Debit Card

Dupa completarea acestui formular, veti fi redirectionat catre furnizorul de plati pentru a introduce datele cardului dvs. de credit

Rata de schimb

EUR4.9748 RON
USD4.5777 RON
GBP5.8147 RON