Star Storage Responsabilitate sociala
Suntem viitorul noilor generatii

Cursa vietii trebuie sa continue

Cursa vietii trebuie sa continue - o campanie umanitara initiata de Star Storage si Asociatia Noi Orizonturi Familia

Campania Cursa vietii trebuie sa continue este dedicata strangerii de fonduri pentru diagnosticarea corecta a leucemiei la copii si adolescenti si pentru depistarea din timp a infectiilor la pacientii imunodeprimati / transplantati, prin procurarea de aparatura medicala performanta si prin imbunatatirea conditiilor din laboratoarele de genetica moleculara.

 

In ultimii ani, Star Storage s-a implicat activ in proiecte care vizeaza Responsabilitatea Sociala Corporatista. A considerat ca este responsabilitatea sa fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea si fata de membrii acesteia sa initieze si sa dezvolte proiecte si, cel mai important, sa daruiasca din suflet.

 

Asociatia Noi Orizonturi Familia este o asociatie nonprofit din Romania, al carei scop este de a imbunatati calitatea vietii membrilor comunitatii, in special a celor defavorizati social sau care se confrunta cu obstacole majore in viata.

In Romania, sunt  inregistrati peste 5000 de copii si adolescenti diagnosticati cu leucemie si alte tipuri de cancer, iar anual se inregistreaza alte 500 de cazuri. Multi dintre acesti pacienti provin din medii defavorizate social.

 

Strategia actuala de tratament a leucemiei la copii si tineri necesita, pe langa tratamentul cu medicamente de ultima generatie, un diagnostic precoce, o investigatie amanuntita a factorilor genetici implicati si o strategie complexa de urmarire a raspunsului la tratament.

In acest moment, singura modalitate prin care pacientii romani suferinzi de leucemie acuta (in special copiii si adolescentii) au sansa de a fi dignosticati corect si vindecati este deplasarea si diagnosticarea in spitale din strainatate, cu costuri ce depasesc posibilitatile financiare ale majoritatii indivizilor.

 

Pentru ca fiecare caz de leucemie sau cancer sa nu se mai transforme intr-o tragedie, ci sa devina o boala tratabila intr-un spital de stat, disponibil pentru toti copiii si adolescentii care au nevoie de tratament in Romania, ne-am propus sa strangem suma de 150.000 EUR necesara pentru achizitionarea catorva dintre componentele esentiale si asigurarea reactivilor specifici pentru dotarea unui laborator din Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, esential pentru diagnosticarea in profunzime si tratarea corecta a acestor bolnavi.

 

Mai multe detalii pe www.cursavietii.ro


RON

I choose to pay online with Credit/Debit Card

Dupa completarea acestui formular, veti fi redirectionat catre furnizorul de plati pentru a introduce datele cardului dvs. de credit

Rata de schimb

EUR4.9748 RON
USD4.5777 RON
GBP5.8147 RON