Cautam colegi exceptionali: Program de stagiu

Software Development / QA Automation

Alatura-te echipei noastre prin programul de stagiu Star Storage pentru a dobandi experienta in lumea reala, lucrand si invatand alaturi de unii dintre cei mai buni oameni pe care industria tech ii ofera. Apreciem mintile curioase care nu inceteaza niciodata sa puna intrebari, dispuse sa inoveze si sa faca lucrurile mai bine azi decat ieri. Cautam tineri curajosi, pregatiti sa isi asume in mod inteligent riscuri si atrasi de oportunitatea de a lucra la cele mai provocatoare proiecte. Vino sa faci diferenta. La scara globala. Impreuna.

Cautam sa descoperim tineri ingineri care sa faca parte din echipa noastra de Product Management & Engineering, situata in Bucuresti si Craiova

 

Pentru vara anului 2021 (iulie - octombrie), avem mai multe pozitii de stagiu disponibile: Programatori Java, Programatori .Net si Ingineri QA Automation.

 

In calitate de stagiar Star Storage, vei fi repartizat unui manager si unui mentor, care te va ghida in programul de stagiu. Misiunea ta va fi sa inveti si sa te familiarizezi cu mediul de lucru si cu procesele de dezvoltare software.

 

Vei face parte dintr-un proces de pre-calificare (1 lună), în timpul căruia vei primi mici sarcini de evaluare, apoi vei avea un curriculum de invatare si o sarcina mai complexa, care iti va permite sa livrezi un proiect software complet la final.

 

A doua parte a stagiului (3 luni) este platita si, la finalizare, poti primi o oferta de munca permanenta (part-time sau full-time). Totul depinde de tine acum!

 

Termen limita de inregistrare: 2 Iulie 2021.

Rol:

 • Sa inveti cum sa utilizezi o tehnologie de programare specifica (Java sau .Net) sau un software de QA Automation intr-un proiect;
 • Sa inveti cum sa lucrezi in echipa si sa utilizezi dezvoltarea Agile;
 • Sa inveti cum sa utilizezi diferite instrumente (Git, Jira, Eclipse, Visual Studio, SOAP UI, JMeter).

Cerinte:

 • Student sau masterand la Automatica, Calculatoare sau domenii conexe la momentul aplicării (minim al 3-lea an de studiu);
 • Experienta de baza in programare, cunoasterea structurilor de date si algoritmi, intelegerea conceptelor OOP;
 • Abilități de bază de debugging si troubleshooting;
 • Intelegerea de baza a metodologiilor QA si a test case development (pentru pozitiile de QA Automation);
 • Cunoștințe generale despre protocoalele de rețea, operating system internals and concepts;
 • Abilitati excelente de comunicare si lucru in echipa;
 • Abilitati analitice si de invatare rapida.

Star Storage este locul potrivit pentru tine! Descopera de ce!

 1. Stim cat de important este sa ai acces la tehnologii moderne care iti permit sa pui in practica cele mai inovative idei si care sa iti faciliteze cele mai bune conditii de productivitate.

 2. Faci parte dintr-un succes la nivel global!

  Produsele noastre software sunt apreciate la nivel global, fiind utilizate de clienti de top pe patru continente (SUA, Europa, Asia si Africa), iar tu ai oportunitatea de a contribui la acest succes.

 3. Capeti experienta in proiecte de exceptie pentru clienti de top!

  Ne recomanda clienti din industrii diverse, atat din Romania cat si din lumea intreaga. Ai astfel ocazia sa depasesti multiple provocari si astfel sa obti competente reale sa te dezvolti prin participarea la realizarea unor proiecte de exceptie.

 4. Evoluezi profesional beneficiind de experienta acumulata in 20 de ani!

  Beneficiezi de cunostintele si experienta ultimilor 20 de ani si ai ocazia sa-ti dezvolti abilitatile, avand acces la o baza de cunostinte si la cursuri profesionale pentru certificari de top.

 5. Iti pui amprenta asupra rezultatului, iar valoarea iti este recunoscuta!

  In Star Storage sprijinim ideile si initiativa personala si pretuim rezultatele. Ai astfel ocazia sa vezi cum abilitatile tale se transforma in valoare.

Te identifici cu acest job?

Fa urmatorul pas in cariera ta si contribuie la succesul nostru global!