Star Storage Distrugere documente

Castiga bani si timp! Este momentul sa alegi arhiva electronica de documente!

Vrei sa scapi de povara administrarii si regasirii informatiilor importante din „muntele” de documente, fara sa investesti intr-un sistem propriu de arhivare electronica a documentelor? Platesti cat arhivezi!
ESTE MOMENTUL SA ALEGI STAR STORAGE!

 

Star Storage este leader-ul de piata pe servicii de arhivare documente: arhivare fizica si arhivare electronica.

 

Expertii Star Storage au pentru tine solutia potrivita de arhivare digitala si gestiune a arhivei electronice. Alege acum varianta CAPEX (Investitie) sau OPEX (Cheltuiala operationala) in functie de nevoia companiei tale!

 

 

In cazul in care doresti sa utilizezi temporar pachetul de arhivare electronica ai posibilitatea sa-l inchiriezi si sa incepi imediat sa-l folosesti!

 

Platesti pe luna si il poti utiliza exact atunci cand ai nevoie de el si pentru cat timp ai nevoie!

 

Vrei sa scapi de povara administrarii si regasirii informatiilor importante din „muntele” de documente, fara sa investesti intr-un sistem propriu de arhivare electronica a documentelor? Platesti cat arhivezi!

 

Alege serviciile externalizate de stocare si gestiune a arhivei electronice a documentelor  Seal On Demad Business Edition sau   Seal On Demad Compliance Edition    oferite de catre Star Storage sub forma unei solutii complete de conversie documente in format electronic si arhivarea acestora in cel mai sigur centru de date din Romania, fara investitii initiale, pe baza unui abonament lunar accesibil si flexibil, adaptat perfect nevoilor companiei tale.

 

Platesti cat arhivezi!

Platesti pe luna si ai primul serviciu din Romania pentru gazduirea si gestiunea arhivei electronice a documentelor.

 

Astfel vei avea ai acces rapid si sigur la informatiile continute in arhivele istorice, dar fara a va mai confrunta cu bataile de cap legate de conversia documentelor in format electronic sau de investitiile in echipamente mari si personal calificat.

 

Lasa profesionistii sa se ocupe in intregime de arhiva ta!  

 

Peste 13 ani de experienta, sute de proiecte desfasurate, cel mai mare Centru de Conversie din Europa Centrala si de Est, si peste 300 de specialisti si echipamente de ultima generatie iti stau la dispozitie permanent pentru realizarea conversiei in format electronic a documentelor si administrarea arhivei. In plus, documentele in format electronic rezultate in urma conversiei sunt gazduite in Centrul de Date Star Storage – cel mai sigur centru de date din Romania!

Castiga bani si timp! Este momentul sa alegi arhiva electronica de documente!