Star Storage Parteneri
SEAL certificare integrare
cu SAP NETWEAVER

Certificare SEAL Content Library Service for SAP

Star Storage a anunțat astăzi că versiunea 17.03 a soluției sale SEAL Content Library Services a obținut certificarea SAP pentru integrarea cu platforma SAP NetWeaver®. Soluția s-a dovedit compatibilă cu soluțiile SAP®, oferind posibilitatea integrării funcționalităților complexe de arhivare a informațiilor din sistemul SEAL Unified Records Management, bazat pe platforma Hitachi Content Platform (HCP) și avantajele aplicației SAP ERP.

 

SAP ICC (Centrul de integrare și certificare SAP) a atestat integrarea soluției Star Storage SEAL Content Storage Services versiunea 17.03 cu SAP NetWeaver®, oferind astfel o modalitate mai simplă de a elibera spațiu de stocare din SAP, de a îmbunătăți atât timpul de răspuns, cât și disponibilitatea sistemului, dar și de a rezolva problemele de performanță cauzate de dimensiunea mare a bazelor de date sau a informațiilor tranzacționale vechi. Această soluție ajută companiile să utilizeze platforma software SAP la capacitate maximă, în timp ce arhivează documente de business și prelucrează metadatele asociate (atribute pentru fiecare document arhivat) și fișiere SAP de tip arhivă (fișiere ADK), din orice aplicație SAP Business Suite. Acest lucru permite chiar și utilizatorilor care lucrează în afara programului SAP să acceseze, să vizualizeze și să partajeze documente direct din interfața de utilizator SEAL pentru o experiență îmbunătățită.

 

Pentru optimizara arhivării datelor din SAP, SEAL furnizează un conector construit pe baza tehnologiilor standard SAP (server de conținut HTTP și conector Java), care oferă un repository universal de conținut sigur și scalabil (bazat pe platforma Hitachi Content Platform), cu o interfață puternică, dar ușor de folosit de către utilizatorii non-IT și de business.

 

„Suntem încântați să anunțăm această realizare de succes prin care soluția noastră SEAL Content Library Services versiunea 17.03 este acum certificată SAP pentru integrarea cu platforma SAP NetWeaver®. Abilitatea soluției SEAL Content Library Services de a valorifica potențialul de business al soluțiilor SAP și de către alți furnizori se va dovedi extrem de benefică angajamentelor actuale și viitoare ale clienților”.

Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .