Star Storage Responsabilitate sociala
Ultimele Stiri Star Storage

De 5 ani sustinem tinerele talente ale Romaniei

 

Star Storage este pentru al cincilea an consecutiv sustinator activ al Programului Tinere Talente desfasurat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si a concertului caritabil organizat anual pe 25 octombrie.

 

Inca de la infiintare, Star Storage si-a asumat responsabilitatea fata de comunitate de a contribui la dezvoltarea sustenabila a societatii, de a ajuta oamenii la nevoie, de a sustine educatia, in special tinerii care au calitati de exceptie, si totodata de a construi un mediu mai bun pentru generatiile viitoare.

Programul Tinere Talente sustine si promoveaza tineri artisti talentati, cu varsta cuprinsa intre 14 – 24 ani, care provin din familii cu posibilitati materiale reduse, dar care studiaza pe parcursul anului la scolile si universitatile de arta si muzica din tara.

 

“De-a lungul celor 5 ani, de cand ne-am alaturat initiativei Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, am fost uimiti cu fiecare ocazie de valoarea unor copii care reusesc prin har si multa munca sa impresioneze nu doar mentorii care ii indruma, ca urmare a bursei pe care o primesc, dar mai ales o lume intreaga prin premiile internationale cu care se intorc acasa.
Credem ca este extrem de important sa poti sustine performanta unui copil, educatia, vocatia, atunci cand acestea pot fi umbrite doar de apecte materiale.
Ne dorim sa ii ajutam pe acesti tineri sa aiba incredere in talentul cu care s-au nascut, sa il fructifice si sa isi urmeze visele cu mandria ca sunt romani.”, a declarat Liana Epure, Head of Corporate Marketing & Communication in cadrul Star Storage.

 

Concertul Regal Caritabil, organizat anual pe 25 octombrie cu ocazia aniversarii Regelui Mihai I al Romaniei, este unul dintre cele mai longevive si de succes evenimente de strangere de fonduri cu scopul de a sustine si de a promova cultura si talentul romanesc prin Programul Tinere Talente.
Fondurile stranse in urma Concertului Caritabil se transforma in burse de studiu individuale pentru tinerii selectati in Programul Tinere Talente. Bursa ii ajuta la achizitionarea materialelor necesare in activitatea artistica, plata taxelor de participare la diverse concursuri nationale si internationale sau eventual a taxelor de participare la cursuri de specializare in tara sau peste hotare.

 

Despre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) a fost infiintata in 1990 de catre Regele Mihai I al Romaniei si Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane. Fundatia Principesa Margareta a Romaniei are astazi 28 ani de activitate in sprijinul copiilor, tinerilor si varstnicilor, cu interventii durabile bazate pe schimbul de experienta si valori intre generatii. De-a lungul timpului, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei s-a implicat in numeroase proiecte sociale, culturale si de sustinere a educatiei si talentului artistic.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .