Star Storage Distrugere documente

De ce StarVault Cloud?

Serviciile StarVault Cloud   disponibile in cloud-ul Star Storage, includ un portofoliu complet de servicii integrate cu rolul de a furniza utilizatorului final o infrastructura IT completa ca alternativa la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Serviciile sunt flexibile prin integrarea scalabilitatii modelului cloud cu siguranta si performanta garantata a infrastructurii dedicate. Am construit pe tehnologiile confirmate de industria de IT ca fiind robuste, o platforma de cloud din care oferim servicii de servere dedicate, servere virtuale, stocare si protectia datelor.

 

Serviciile cloud StarVault   sunt oferite direct din Centrul de Date propriu din Bucuresti, care respecta recomandarile Uptime Institute si TIA 942 – TIER 3, pentru a oferi redundanta completa la nivelul instalatiilor de electroalimentare si climatizare. Centrul de Date este certificat pentru servicii de suport si operare a sistemelor IT cat si pentru servicii de arhivare electronica a documentelor. Pentru serviciile disponibile in cloud, prin mecanismele de protectie la nivel de infrastructura fizica si virtualizata, sistemele IT si datele sunt protejate, asigurandu-se o disponibilitate minima de 99,9%.

 

Serviciile StarVault Cloud sunt alternativa in cloud a oricarui sistem IT traditional, asigurand scalabilitate, protectie crescuta si un model de costuri proportional cu consumul de resurse.