Star Storage Distrugere documente

Esti dezvoltator de aplicatii Java, PHP si Ruby?

Pentru a dispune de un mediu IT performant pentru dezvoltarea, gazduirea si lansarea in productie a aplicatiilor tale, inainte de a implementa codul sursa, ai nevoie sa gasesti si sa achizitionezi serverele potrivite, sa iti instalezi sistemul de operare, sa iti configurezi echipamentele si bazele de date. Aceasta situatie inseamna de fapt investitii initiale mari si timp pierdut pentru activitatile care nu iti genereaza direct profit. Nu trebuie sa se intample asa!

 

Este momentul sa uiti de toate aceste batai de cap! Combina flexibilitatea conceptului IaaS si usurinta in utilizare a serviciilor de tip PaaS intr-o solutie la cheie pentru a elibera intregul potential al cloud-ului. Cu StarVault obtii la o fractiune din costuri un mediu scalabil pentru testarea aplicatiilor tale! Acum te poti concentra asupra dezvoltarii de functionalitati de business si nu pe implementarea sau administrarea de platforme complicate.

 

StarVault iti permite implementarea cu un singur clic a oricarei aplicatii Java, PHP sau Ruby fara a fi nevoie de a scrie cod. Serviciul iti ofera posibilitatea de a-ti creste sau reduce resursele de calcul (memorie, capacitate de procesare) in functie de nevoile din acel moment si suporta o gama larga de servere de aplicatii, baze de date si instrumente. Alege-ti mediul software, seteaza limitele pentru autoscalare si completeaza numele proiectului. In cateva secunde, mediul tau Java, Ruby sau PHP este pregatit in cloud.

 

 

Redefineste notiunea de flexibilitate si eficienta in ceea ce priveste modalitatea de alocare a resurselor in Cloud!

 

  • Platforma in Cloud ideala pentru dezvoltarea, testarea, rularea si gazduirea in mediu productiv a oricarei aplicatii Java, Ruby sau PHP.
  • Simpla, rapida si eficienta din punct de vedere al costurilor, StarVault este o platforma de nivel enterprise oferita ca serviciu care redefineste notiunea de flexibilitate si eficienta in ceea ce priveste utilizarea resurselor in Cloud.
  • Serviciu oferit din Centrul de Date Star Storage de nivel Tier 3 cu o disponibilitate garantata de 99, 982%!
  • Iti ofera o platforma de Cloud dedicata construirii mediilor de test si productie pentru aplicatiile Java, Ruby si PHP!
  • Iti permite sa cresti sau sa reduci volumul resurselor de calcul (memorie, capacitate de procesare) in functie de nevoile existente si sa iti alegi mediul de dezvoltare de care ai nevoie.
  • Platesti doar resursele de care ai nevoie si doar atunci cand le folosesti. Tu setezi limitele minime si maxime pentru resurse si sistemul scaleaza automat in functie de incarcare. Vei fi facturat exact cu numarul de cloudleti utilizati in fiecare ora (un cloudlet = 128 MB RAM si 200Mhz CPU). Poti in orice moment sa-ti opresti aplicatiile si sa platesti doar pentru spatiul de stocare!
  • Datele tale sunt in siguranta. Facem copii de siguranta la fiecare 24 de ore pentru recuperarea rapida a datelor in caz de dezastru si poti sa revii la o versiune anterioara a aplicatiei tale cu un simplu click.