Star Storage Distrugere documente

Evolutia nu asteapta pe nimeni. Migreaza acum in Cloud!

14 iulie 2015 a fost ziua care a marcat incheierea suportului (EOS) oferit de Microsoft pentru familia de produse Windows Server 2003.

 

Schimbarile vor fi majore si se vor produce imediat. Asadar, te poti confrunta cu urmatoarele situatii:

  • Fara actualizari – Nu se vor dezvolta sau livra actualizari dupa incetarea suportului;
  • Fara complianta – Nu veti mai indeplini standarde de certificare, iar cheltuielile cu mentenanta cresc;
  • Fara securitate – Instantele fizice sau virtuale vor fi vulnerabile la atacuri cibernetice.

 

Stim ca Windows Server 2003 ti-a sustinut afacerea, dar acum este timpul sa evoluezi! Pentru asta iti punem la dispozitie o serie de solutii bazate pe tehnologii de la Microsoft care pot contribui la pregatirea organizatiei tale in fata cerintelor unui mediu IT care sa sustina o crestere solida a companiei!

 

Avantajele migrarii de la Windows Server 2003 sunt numeroase: de la reducerea semnificativa a costurilor operationale cu 50%, mutare investitiei din CAPEX in OPEX, la plata doar a resurselor consumate si ajustarea lor si a costurilor cu infrastructura IT la necesitatile business-lui.

 

Exista cel putin 3 alternative pentru aceasta decizie:

1. Migrarea in Cloud

Servicii, aplicatii sau platforme aditionale – se pot adauga functionalitate si putere de calcul fara achizitia de echipamente hardware si fara costuri administrative. StarVault Cloud este solutia pentru a va migra serviciile pe o platforma noua adaptata cerintelor clientului.

 

2. Solutie de infrastructura convergenta

Aceasta optiune va permite obtinetirea unei solutii on premise la cheie pe care pot fi migrate rapid si in siguranta aplicatiile si serviciile pe care le aveti sustinute pe servere cu Windows 2003.

 

3. Office 365

Reprezinta solutia care va pune la dispozitie nu doar cea mai recenta versiune a aplicatiilor de productivitate, ci si casute e-mail cu spatii generoase, video-conferinte, chat, portal de colaborare sau stocare online.

 

Cand este ales furnizorul trebuie avute in vedere mai multe aspecte: unde sunt stocate datele, existenta unei echipe de consultanta si transparenta migrarii.

 

StarVault este brandul complet in care integram asistenta necesara in transformarea Centrului tau de Date, suport pentru finalizarea migrarii de la Windows Server 2003 si o echipa de profesionisti disponibila permanent pentru nevoiele tale.